Σύγχρονη Μουσική Δωματίου με το Galan Trio και την Rita D’ Archangelo

Έπειτα από εμφανίσεις σε Κίνα και Ευρώπη αλλά και τέσσερις περιοδείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Galan Trio επεκτείνει τη διεθνή του πορεία με ένα νέο project, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την διακεκριμένη Ιταλίδα φλαουτίστα Rita D´Arcangelo. 

Μαζί, μας παρουσιάζουν, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 20:30 στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», ένα πρόγραμμα με τίτλο "A Celebration of Contemporary Chamber Music", στο οποίο περιλαμβάνονται πρωτότυπα έργα, γραμμένα ειδικά για το project αυτό, των: Véronique Bracco (Γαλλία), Thomas Bramel (ΗΠΑ), Ilan Chouraki (Ισραήλ), Garry DW Judd (Ηνωμένο Βασίλειο), Vincent Kennedy (Ιρλανδία), David Martynuik (ΗΠΑ), Vasco M. N. Pereira (Πορτογαλία), Igor Vorobyov (Ρωσία). 

Η Rita D’ Arcangelo, μουσικός με έδρα το Βερολίνο και πλούσια σολιστική δραστηριότητα σε Ευρώπη κι Ασία, και με πιστό της “σύντροφο” το φλάουτο που έφτιαξε ειδικά για εκείνη ο Kanichi Nagahara, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 

Μετά τις προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Αθήνα και Βερολίνο, το project θα ηχογραφηθεί και θα εκδοθεί από μεγάλη δισκογραφική εταιρία του εξωτερικού όπου θα αποτελέσει τον έκτο κατά σειρά δίσκο του Galan Trio. 

Πρόγραμμα

In the Light of Greece And the Parthenon Sculptures, Garry D.W Judd

O Jardim Extravagante/The Fancy Garden, Vasco M.N Pereira

Spring on the Ladoga, Igor Vorobyov

The Forest A Tale of the Fenghuang, Veronique Bracco

Διάλειμμα

Wallingford Work, Worry, War, Thomas Bramel

Rain, Water and Life, Vincent Kennedy

George in Paris, Ilan Chouraki

Humoresque, David Martynuik 

Το project τελεί υπό την αιγίδα  του Τhree Essential Elements, ενός φορέα με έδρα τις ΗΠΑ, που προωθεί τη δημιουργία και την παρουσίαση νέων έργων στο ευρύ κοινό. 

Πληροφορίες

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, ώρα έναρξης 20:30

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός: Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα 

Τιμές εισιτηρίων 15€ Διακεκριμενη (Πλατεία: 1-4), 12€ Α' Ζώνη (Πλατεία: 5-15) & Εξώστης, 10€ Μειωμένο (Ανέργων, Φοιτητών, ΑμεΑ)

Προπώληση: TICKETSERVICES

Ταμείο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Τηλεφωνικά: 2107234567

Online: www.ticketservices.gr/event/parnassos-galan-trio-and-rita-d-archangelo 

Επικοινωνία: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου | Art Ensemble