Πρεμιέρα για τη Ραπουνζέλ στο Θέατρο Πειραιώς 131

Με  μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Ραπουνζελ τα μαλλιά της κουβάρια» σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου.

Στο κατάμεστο θέατρο Πειραιώς 131 ανάμεσα στους μικρούς και μεγάλους  θεατές που απόλαυσαν και  χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές και τους ηθοποιούς της παράστασης, παραβρέθηκαν και φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Ραπουνζέλ θα παρουσιαστεί για πέντε ακόμη Κυριακές στο Πειραιώς 131 έως και τις 28/4 και θα συνεχίσει το καλοκαίρι, που θα παρουσιαστεί στα θερινά φεστιβάλ.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Η νεαρή Ραπουνζέλ είναι φυλακισμένη επί χρόνια σ ένα πανύψηλο πύργο, αιχμάλωτη μιας μάγισσας, που εκμεταλλεύεται τα ατελείωτα χρυσά μαγικά μαλλιά της για να μένει νέα και όμορφη.

Ο πιο «περιζήτητος» κλέφτης του βασιλείου βρίσκει μια νύχτα καταφύγιο στον μυστηριώδη πύργο και πιάνεται όμηρος από το κορίτσι. Η Ραπουνζέλ λαχταράει να ζήσει την πραγματική ζωή, ελεύθερη, έτσι κλείνει συμφωνία με το νεαρό κλέφτη και το αταίριαστο δίδυμο ξεκινάει την απόδρασή του, παρέα μ’ ένα μικρό βατράχι και με τη βοήθεια ενός μονόκερου.

Και η μεγάλη περιπέτεια αρχίζει …

 

Οι Αδελφοί Γκριμ μέσα από το υπέροχο διαχρονικό παραμύθι που έγραψαν αναδεικνύουν την αξία της ελευθερίας του ανθρώπου. Ο καθένας μας όταν έχει τη θέληση μπορεί να βρει τη δύναμη να ξεφύγει από τα όποια δεσμά του, να κυνηγήσει το όνειρό του και να ζήσει ελεύθερος σύμφωνα με τις επιλογές  του.

Μία θεαματική παραγωγή με εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές, με κουστούμια εποχής και 3D ANIMATION που ντύνουν τα σκηνικά στοιχεία με μαγικές εικόνες!

Trailer παράστασης: https://youtu.be/TWwr6nUvyM4

Teaser παράστασης 1: https://youtu.be/32byA7eDHlk

Teaser παράστασης 2: https://www.youtube.com/watch?v=uBrY-ze8INI

 

Συντελεστές:

Θεατρική Μεταφορά-Σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Μουσική επένδυση : ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

Στίχοι: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Κινησιολογία :ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Σπαθογραφίες : ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΣΙΩΤΗ

Σκηνικά κοστούμια : ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ

Ειδικές κατακευές :  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ

Φωτισμοί &  3D ANIMATION : ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ

Δ/νση παραγωγής : ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Παραγωγή : ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ

Πρωταγωνιστούν: Άρης Μακρής, Ευγενία Αποστολοπούλου, Δέσποινα Κασσιώτη, Νάνσυ Χατζηθεοδωρίδη, Πάνος Τσουκάτος,  Χρήστος Γιαννακάκος

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/rapounzel-ta-mallia-tis-koubaria/

ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

2105248144- 2105248140- 2104830330 - ΚΟΓΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ 6948052244 - ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΣΤΕΛΛΑ 6945881695

Διάρκεια παράστασης: 90' με διάλειμμα

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: [email protected] και [email protected]