New Faces | Singers - Marina Sazi

Η Μαρίνα Σάζη (Marina Sazi) επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία με το νέο της digital single που κυκλοφορεί από την Warner Music -- Digital Distributor με τίτλο «I NEED YOUR LOVE TONIGHT» και περιέχει δύο κομμάτια το ομώνυμο «I need your love tonight” σε μουσική και στίχους Ηλία Κουτσουλιέρη και το «Μες στο παιχνίδι», ένα bit-άτο κομμάτι σε μουσική Δημήτρη Παπαγεωργίου και Μάριου Ανδρακάκου και στίχους της ίδιας, στο οποίο συμμετέχει και ο Άγγελος του Δρόμου. (ATD)
Η Μαρίνα Σάζη έκανε το ντεμπούτο της στο τραγούδι το 2009 και από τότε έχει κάνει 400 live εμφανίσεις με γνωστούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως Θέμις Αδαμαντίδης, Φίλοι για Πάντα, κλπ. Έχει συμμετάσχει στο opening της συναυλίας του Snoop Dogg στη Στοκχόλμη, όπως επίσης στα Rizzla events του Μιλάνου.
Χαρακτηρίζεται ως Performer της PopRnB που με τα τραγούδια της θα κατακλύσει τα καλοκαιρινά clubs & beach bars και θα κάνει τις νύχτες μας δροσερές μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού!

1. Αποφάσισες να ασχοληθείς με τη μουσική, υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που σε στηρίζουν και πιστεύουν σε σένα;

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την μουσική πριν αρκετό καιρό και έκανα πειράματα μέχρι να βρω τι είδος μου πάει πιο πολύ. Εννοείται πως υπάρχουν άνθρωποι που με στηρίζουν αλλά και πιστεύουν σε μένα. Αυτοί είναι η οικογένεια μου, οι συνεργάτες μου, ο παράγωγος μου, η εταιρεία μου η Warner, οι φίλοι μου και τους ευχαριστώ όλους και το καθένα ξεχωριστά για αυτό, διότι χάρη σ' αυτούς αποκτώ περισσότερη δύναμη για να προχωράω παρακάτω.

2. Ασχολείσαι καιρό με τη μουσική;

Ναι, με την μουσική ασχολούμαι αρκετά χρόνια αλλά επαγγελματικά τα 3 τελευταία και στο είδος που είμαι, είμαι ακόμα μωρό. Καθημερινά μου αρέσει να βελτιώνομαι και να βγάζω καινούργιες ιδέες, δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στάσιμο, με πιάνει τρέλα.

3. Θυμάσαι ποιό είναι το πρώτο τραγούδι που έχεις πει;

Ναι εννοείται αυτό και να θέλεις να το ξεχάσεις δεν μπορείς. θυμάμαι ήμουν στο στούντιο με Θέμη Αδαμαντίδη που έγραφε καινούργιο δίσκο, κάποια στιγμή μου λέει μπες μέσα Μαρινάκι και τραγούδησε μου κάτι. Εκείνη την στιγμή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, φοβόμουνα πάρα πολύ, όμως τελικά μπήκα και τραγούδησα το Hotel California, με κοίταξε και μου είπε «Όρμα στην μουσική, το 'χεις μικρή». Έτσι από τότε μπήκε το μικρόβιο μέσα μου.

4. Ποιό είναι το στιλ μουσικής που σε αντιπροσωπεύει;

Έχω τραγουδήσει πολλά στιλ αλλά αυτό που με αντιπροσωπεύει είναι το hip-hop/r'n'b είδος, όπως είναι και το καινούργιο μου κομμάτι το οποίο έχει κυκλοφορήσει από την Warner music "I NEED YOUR LOVE TONIGHT" σε στίχους και μουσική Ηλία Κουτσουλιέρη. Αυτή η περίοδος είναι η πιο δημιουργική για μένα διότι μόλις τέλειωσα και το νέο μου video clip του I "NEED YOUR LOVE TONIGHT" με ιδέα και σκηνοθεσία του Δημήτρη Στρέπκου by Celebrity Skin. Εχει κάνει φανταστική δουλειά και τον ευχαριστώ θερμά!

5. Γράφεις δικά σου τραγούδια ή μουσική;

Ναι γράφω μουσική αλλά και στίχους. Στην τελευταία μου κυκλοφορία, το τραγούδι «Μες στο παιχνίδι» την μουσική την έχουνε γράψει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου και ο Μάριος Ανδρακάκος και οι στίχοι είναι δικοί μου. Στην καινούργια παραγωγή που ετοιμάζουμε με το team μου για Ρωσία στιχουργικά ασχολούμαι εγώ.

6. Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που σε εμπνέει;

Δεν μπορώ να σου πω κάποιον συγκεκριμένο καλλιτέχνη γιατί υπάρχουνε πολλοί εξαιρετικοί καλλιτέχνες, ο καθένας είναι ξεχωριστός και μοναδικός σε αυτό που κάνει, τον καθένα τον θαυμάζω για κάποιο διαφορετικό λόγο!

7. Πιστεύεις ότι είναι εύκολη η διαδρομή για μια επιτυχημένη καριέρα στη μουσική;

Με οποιοδήποτε τομέα και αν ασχοληθείς και θέλεις να το κάνεις κάλα είναι δύσκολη η διαδρομή. Όποιος μου πει το αντίθετο θα τον θεωρήσω ψεύτη. Ένας λόγος παραπάνω στη μουσική επειδή υπάρχει η δημοσιότητα και απαιτείται σκληρή δουλειά.

8. Χρειάζεται ταλέντο ή γνώσεις για ακολουθήσεις το τραγούδι;

Χρειάζεται ταλέντο, τύχη και γνώση, ένας συνδυασμός όλων! Θεωρώ απαραίτητο για ένα καλλιτέχνη αν έχει ταλέντο να αποκτήσει και γνώσεις σε αυτό που κάνει π.χ έχεις φωνή; μάθε και ένα μουσικό όργανο, ξέρεις να παίζεις; ξεκίνα και να γράφεις και πάει λέγοντας.

9. Αν σου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψεις στο εξωτερικό θα πήγαινες;

Τα 3 τελευταία χρόνια αυτό κάνω αλλά μόνο σε live. Πηγαίνω σε διάφορες χώρες σε r'n'b parties κυρίως και τώρα όπως έχω αναφέρει και πιο πριν ετοιμάζουμε παράγωγη για την Ρωσία, οπότε η δικιά μου απάντηση είναι εννοείται! το κάνω ήδη!

10. Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;

Κάνε καλά τη δουλειά σου και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

 

Photographer: Nick Zacharopoulos

Hair styling & Make up artist:: Thenia Kourti

Assistant: Panagiotis Limperopoulos

Location: Voula

Συνέντευξη: Dimitris Gorgas