NYXI∙NYXI Beauty Lounge

Η πιο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων περιποίησης άκρων NYXINYXI Beauty Lounge, δίνει για το καλοκαίρι το δικό της ιδιαίτερο στίγμα με τις πιο πρωτοποριακές τεχνικές που θα αγαπηθούν από όλες τις γυναίκες που αναζητούν τις πιο ψαγμένες προτάσεις ομορφιάς.

Η δημιουργός του NYXINYXI Beauty Lounge και αναγνωρισμένη guru στο χώρο της ομορφιάς Άννα Αλμπάνη, έφερε πρώτη στην Ελλάδα την εντυπωσιακή τεχνική ‘Nail Graffiti Art’ που μεταμορφώνει τα άκρα μας σε έναν ανεξάντλητο καμβά έμπνευσης.

Το ‘Nail Graffiti Artκυριαρχεί στις επιλογές των μεγαλύτερων διεθνών fashion icons και προβάλλει το ελεύθερο urban style προσωπικής έκφρασης μέσα από συνδυασμούς σχεδίων, χρωμάτων αλλά και απεριόριστων μηνυμάτων. Το ‘Nail Graffiti Artεμπνέεται από την τέχνη, τα συναισθήματα και τις κοινωνικές εξελίξεις και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να αναδείξει με τον πιο πρωτότυπο τρόπο την προσωπικότητα της.

Με τα κορυφαία βερνίκια και εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης Jessica σε μία πλούσια ποικιλία ανάλογα με τον τύπο νυχιών σας, στα NYXINYXI Beauty Lounge θα απολαύσετε μοναδικά nailtreatments. Φέτος το καλοκαίρι, η Jessica προτείνει νέες κομψές παστέλ αποχρώσεις με τη σειράGelato Mio’. H πιο δροσερή σειρά βερνικιών Gelato Mioκυκλοφορεί σε 6 συναρπαστικά χρώματα με ονόματα που παραπέμπουν σε λαχταριστές γεύσεις παγωτών: Strawberry Shake It, Barely Blueberry, Lime Cooler, Banana Peel, Tangerine Dreamz & Surfer Boyz ‘n Berry γεμίζοντας το καλοκαίρι μας θετική διάθεση!

Επισκεφθείτε τα καταστήματα NYXINYXI Beauty Lounge και ανανεωθείτε με μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς από τους κορυφαίους beauty experts, στις καλύτερες τιμές

ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ