ΠΑΛΛΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 2012 - 2013

Πέντε νέες μεγάλες παραγωγές περιλαμβάνει φέτος το χειμώνα το πρόγραμμα στο Παλλάς. Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις που προβλέπεται να αναδειχθούν στα μεγάλα καλλιτεχνικά γεγονότα της νέας σεζόν. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί επίσης με συναυλίες τζαζ, παραστάσεις χορού και κινηματογραφικές πρεμιέρες και θα ανακοινωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

 

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΕΝ

Αφού χειροκροτήθηκαν θερμά από σαράντα χιλιάδες θεατές για την απολαυστική ερμηνεία τους στους «Απατεώνες και Τζέντλεμεν»  οι αγαπημένοι μας Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης επανέρχονται στη σκηνή του Παλλάς από τις 20 Σεπτεμβρίου μόνο για 15 παραστάσεις.  Μαζί τους η σπιρτόζα Κατερίνα Παπουτσάκη και άλλοι δεκατρείς ηθοποιοί χορεύουν και τραγουδούν σε μια μεγάλη παραγωγή που γοητεύει και ενθουσιάζει με αεροπλάνα, υπερπολυτελή ξενοδοχεία, τρένα, αυτοκίνητα, αμμουδιές,  απάτες, έρωτες και κυρίως πολύ πολύ γέλιο!!

Από 20 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου 

CHICAGO

Θεωρείται η RollsRoyce των musicals κατά την προσφιλή έκφραση του WestEnd! Έσπασε ταμεία στο Hollywood και στη διάρκεια της θεατρικής πορείας του στο Broadway  κέρδισε 6 βραβεία Tony,  2 βραβεία Olivier,  5 βραβεία Κριτικών (Drama Desk Awards) αλλά και το βραβείο Grammyγια το καλύτερο Musical Album το 1998, πραγματοποιώντας συνολικά 6.472 παραστάσεις!

Το αγαπημένο μιούζικαλ CHICAGO έρχεται στο Παλλάς σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή με ένα λαμπερό καστ ηθοποιών: Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Αντώνη Λουδάρο και σε ρόλο έκπληξη η Μαρινέλλα!

Από 27 Οκτωβρίου 2012

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ - «ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ  Σ’ ΑΓΑΠΩ»

Ο Γιάννης Πάριος  για πρώτη φορά  στη σκηνή του Παλλάς σε μια μουσική παράσταση βασισμένη στην ανάγκη εξωτερίκευσης ψυχής και μνήμης με την ωριμότητα ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

Αυτοβιογραφείται  τραγουδώντας όλα όσα αγάπησε, όλα όσα στιγμάτισαν τις μοναχικές στιγμές του, εικόνες γεμάτες φεγγαρόφωτο και θάλασσα λουσμένες μουσική και λόγια αγάπης.

Ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιό του, ανακαλεί  στιγμές, προσθέτει λόγια, «Υπάρχει» πιο δυναμικά από ποτέ.

Επιθυμία του μαζί με τους μουσικούς του είναι να στήσει  μια παρέα φίλων σε μία ξέγνοιαστη βραδιά, μια συντροφιά που θέλει να ξεφύγει και να ξεχαστεί μέσα στο τραγούδι.

Σαν μια ανάσα σε ότι μας τραυματίζει και μας πονά εκεί έξω που αμείλικτα η ζωή μας κυλάει… «Αυλαία και φύγαμε  έτσι… γιατί μου λείψατε πολύ»

Δεκέμβριος 2012 

 

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ

ΡΕΣΙΤΑΛ

«Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Η αγάπη όλα τα υπομένει», «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά...» , είναι μόνο τρεις σκόρπιοι τίτλοι μέσα σε μία συλλογή με υπέροχα τραγούδια που η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής, 36 χρόνια μετά τον Σκορπιό θα τραγουδήσουν στο Παλλάς μαζί και πάλι από τον Ιανουάριο του 2013.

Το αξέχαστο ρεσιτάλ του χειμώνα του 1976 επιστρέφει και φέρνει μαζί του μελωδίες και εικόνες από μία Ελλάδα όχι και τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική. Μία συνάντηση που θα μπορούσε να ήταν μόνο μία εξαιρετική σύμπτωση που γοήτευσε. Τελικά όμως ήταν αυτό που λένε η απόλυτη χημεία. Ένα μοναδικό γεγονός από δύο καλλιτέχνες που καταλήγουν πάντα να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε γι' αυτό το :"Κι ύστερα..."

Για όλους όσους το έζησαν αλλά και όλους όσους έχουν την περιέργεια να το ζήσουν, η μουσική παράσταση που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, στο συναίσθημα, στις μνήμες της ζωής της δικής τους και της δικής μας. Με την αμάραντη φωνή της Μαρινέλλας και τον χαρακτηριστικό ήχο της κιθάρας του μαέστρου Χατζή πλαισιωμένους από οκτώ μουσικούς, το Ρεσιτάλ στο Παλλάς θα είναι ένα ανεπανάληπτο μουσικό γεγονός.

Από τον Ιανουάριο 2013 και για περιορισμένες παραστάσεις.

ΔΑΙΜΟΝΕΣ

Έργο πρωτοποριακό για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα, έργο ζωής για τους δημιουργούς του, η περίφημη ροκ όπερα Δαίμονες του Νίκου Καρβέλα και του Σταύρου Σιδερά επιστρέφει στο Παλλάς. 22 χρόνια μετά την πρώτη, πολύ επιτυχημένη παρουσίασή της, και μοιάζει σαν να μην πέρασε από πάνω της μια μέρα. Πάντα με την μοναδική Άννα Βίσση ως βασίλισσα Ροζάνα να ηγείται πολυμελούς ομάδας ηθοποιών και τραγουδιστών. Σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και σκηνογραφική επιμέλεια Μανόλη Παντελιδάκη.

Μάρτιος 2013.

 

Βουκουρεστίου 5 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 3213100