Aristi Mountain Resort

Ανακαλύψτε την αυθεντική ομορφιά των Ζαγοροχωρίων. Είτε σκοπός του ταξιδιού σας είναι η απόλυτη χαλάρωση, είτε η εξερεύνηση ενός τόπου που συνδυάζει τους ανεπανάληπτους ορεινούς όγκους με τα κρυστάλλινα νερά των ποταμών, την πεζοπορία και τις extreme δραστηριότητες, το Aristi Mountain Resort θα κάνει την διαμονή σας αξέχαστη εμπειρία.

Το Aristi Mountain Resort είναι ένα συγκρότημα πέτρινων κτισμάτων μέσα στον παραδοσιακό οικισμό της Αρίστης. Διαθέτει 18 δωμάτια (σουίτες, δίκλινα, δίκλινα superior, οικογενειακά και οικογενειακά superior), όλα με θέα, μίνι μπαρ, τηλεόραση, κλιματισμό, απευθείας τηλεφωνική γραμμή και ασύρματο Internet. Στους κοινόχρηστους χώρους θα βρείτε τζάκι, μπαρ, εστιατόριο και αίθουσα για μικρά συνέδρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Αφήστε όλες τις αισθήσεις να απολαύσουν τη διαμονή σας.

Στο Aristi Mountain Resort θα γεμίσετε από τη θέα στους Πύργους της Αστράκας και τη χαράδρα του Βοϊδομάτη... Θα ακούσετε τα νερά του Βίκου να κυλάνε… Θα μυρίσετε τη μοναδική βλάστηση της περιοχής και τη βρεγμένη γη… Θα γευτείτε μοναδικές αυθεντικές τοπικές γεύσεις στο εστιατόριο Salvia (φασκομηλιά, αυτοφυές βότανο της περιοχής, γνωστό για τις φαρμακευτικές και αρωματικές του ιδιότητες) και παραδοσιακές οινικές δημιουργίες. Θα απολαύσετε τις υπηρεσίες του spa στην κλειστή θερμαινόμενη πισίνα με θέα στα βουνά και στα γύρω χωριά, υδρομασάζ, εγκαταστάσεις σάουνας, χαμάμ και υπηρεσίες μασάζ.

Το Aristi Mountain Resort βρίσκεται σε ιδανική θέση για να γνωρίσει κανείς τα Ζαγοροχώρια. Καλά κρυμμένα χωριά «πίσω από τα βουνά» – με φανατικούς θαυμαστές - μπορούν να αδειάσουν κάθε βάρος μέσα σου με την απλή ομορφιά τους, τα ψαγμένα μαγαζάκια και τον κόσμο που συνειδητά άφησε πίσω του τα μεγάλα αστικά κέντρα για να ριζώσει εκεί που η ψυχή είναι πιο ανάλαφρη. Κάντε μια σύντομη πεζοπορία στο σημείο – παρατηρητήριο του Βίκου, περπατήστε δίπλα στο ποτάμι, διασχίστε το φαράγγι ή ανεβείτε στη Δρακόλιμνη (οι πιο τολμηροί). Κάντε αναρρίχηση, ιππασία, canoe cayak ή απλά περπατήστε στα καλντερίμια των χωριών αναζητώντας νέες εικόνες.

Το φθινόπωρο ταιριάζει στα Ζαγοροχώρια.

Καλή σας διαμονή!


Aristi Mountain Resort

Αρίστη – Ζαγοροχώρια - Ήπειρος

T: 26530 41330

E: [email protected], www.aristi.gr