Breakdown Reward

Παραγωγή: Ελλάδα - 2011

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Είδος: Κωμωδία Δράσης

Οι Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ηλίας Γεωργόπουλος

Σενάριο: Ηλίας Γεωργόπουλος, Νικολέττα Αλεφραγκή  

Επιπλέον διάλογοι: Νίκος Τσιπόκας

Μοντάζ: Ηλίας Γεωργόπουλος, Νικολέττα Αλεφραγκή

Σκηνικά: Νίκος Τσιπόκας

Casting: Νικολέττα Αλεφραγκή, Άγγελος Πατρινιός

Μακιγιάζ: Barbara Giraud

Παραγωγός: Νικολέττα Αλεφραγκή

Παραγωγή: Dark Rose Films

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Γεώργαρου, Γιώργος Γαλάνης, Αντρέας Τσιάκος,  David Rohrbach, Tobias Dostal, Γιώργος Μυλωνάς, Φώτης Μίλης, Γιάννα Βασιλείου, Κυριάκος Σάμιος.

Υπόθεση: Δύο Γερμανοί προσλαμβάνονται για να ξεθάψουν ένα χαμένο θησαυρό. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν ο θησαυρός αυτός πέφτει στα χέρια τριών μικροαπατεώνων: της Χαράς, του Τζίμη και του Σπούκυ οι οποίοι το ίδιο βράδυ διέπρατταν μια διάρρηξη για να βρουν λεφτά να ξοφλήσουν τον Μουνίρ, έναν τοπικό νονό. Οι τρείς φίλοι χρησιμοποιούν τη γνωριμία τους με έναν πληροφοριοδότη για να ανταλλάξουν το θησαυρό με χρήμα. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως τους καταδιώκουν οι δύο Γερμανοί και οι άντρες του Μουνίρ.

Το Breakdown Reward είναι μια εντελώς ανεξάρτητη και χειροποίητη ταινία που καθρεφτίζει με Ταραντινικό τρόπο την σημερινή Ελλάδα της κρίσης όπου ο νόμος του ισχυρού είναι πιο εμφανής απο ποτέ. Διαφθορά, εγκληματικότητα, ανεργία, αποξένωση, κατάθλιψη και κρίσεις ταυτότητας είναι το κάδρο στο οποίο εκτυλίσσεται η ιστορία. Η κρίση φέρνει απελπισία και το αδιέξοδο μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους στα άκρα…

Το Ναύπλιο και το Άργος όπου έγιναν τα γυρίσματα μοιάζουν βγαλμένα από το b Movie σύμπαν κάποιας χαμένης στις Μεσοδυτικές Πολιτείες κωμόπολης και η σχεδόν καρτουνίστικη βία είναι όσο χρειάζεται αναίτια και παράλογη.

Αυτή η δουλειά μιας ομάδας νέων ανθρώπων που έγινε με μεράκι και στερήσεις έρχεται, μετά την προβολή της στο περσινό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το γύρο διάφορων Φεστιβάλ ανά την Υφήλιο, να προβληθεί επίσημα στις Νύχτες Πρεμιέρας Cosmote 2012. Η προβολή θα γίνει παρουσία των συντελεστών στην αίθουσα ΟΠΕΡΑ 1 την Πέμπτη 22.09.12 και ώρα 22.30. Να είστε όλοι εκεί. Εμείς θα πάμε…

Ιστοσελίδα: http://www.breakdownrewardmovie.com

Facebook: http://www.facebook.com/breakdownreward

Διανομή: Όχι ακόμα, αλλά...


Breakdown Reward trailer