Διάσημοι σχεδιαστές εμπνέονται από την Minnie Mouse

της Πόλας Τσώνη

PaulaTrendsets.com

Αυτόν τον Σεπτέμβρη, η Disney γιορτάζει τα 84 χρόνια της Minnie Mouse, εστιάζοντας στην επιρροή της ως διαχρονικό fashion icon.

Η ηρωίδα καρτούν υπήρξε για πολλά κορίτσια σε όλο τον κόσμο, η πρώτη τους επαφή με τη μόδα: το κόκκινο καπελάκι με το κίτρινο λουλούδι και αργότερα ο χαρακτηριστικός κόκκινος φιόγκος στο κεφάλι, τα πουά φορέματα, τα στρογγυλά γιακαδάκια, τα κομψά γοβάκια συνδυασμένα με chic μαύρα τσαντάκια ήταν και είναι τα χαρακτηριστικά του στιλ της Minnie Mouse, από το 1928 που πρωτοεμφανίστηκε μέχρι σήμερα.

Για τα φετινά γενέθλια της Minnie, 12 διάσημοι σχεδιαστές μόδας εμπνεύστηκαν από το μοναδικό στιλ της για να δημιουργήσουν συλλεκτικά κομμάτια που θα δημοπρατηθούν στο ebay στις 23 Σεπτεμβρίου.

Giles Deacon, Michael van der Ham, Richard Nicoll, Piers Atkinson, Bunney, Husam el Odeh & Luke Hersheson, Katie Hillier, Lulu Guinness, Tatty Devine και Terry de Havilland, δημιούργησαν υπέροχα ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ προς τιμήν της Minnie Mouse.

Αν θέλετε να διεκδικήσετε μία ευκαιρία να κερδίσετε κάποιο από αυτά, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.eBay.co.uk/minniemouse#minniemouse για να υποβάλετε τη δική σας προσφορά. Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα δοθούν στην οργάνωση BFC/Bazaar Fashion Arts Foundation, που ενισχύει την έρευνα και καινοτομία στο χώρο της μόδας.