ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ MΟΥ

Έναρξη: Σάββατο 20 Οκτωβρίου

          Στο θέατρο ΔΙΑΝΑ από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου συνεχίζεται ακάθεκτη για δεύτερη χρονιά η παράσταση που αγάπησαν κοινό και κριτικοί και συνυπογράφουν η Ελένη Ράντου, η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης, με τον διφορούμενο τίτλο «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ» σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη.

 Για δεύτερη χρονιά θα μοιραστούν τη σκηνή με την Ελένη Ράντου οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Πάνω σε ένα κείμενο βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικά αστείο, η παράσταση «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ» απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και   συνεχίζει και φέτος να κάνει έργο τη ζωή μας, τους φόβους μας, τις ανασφάλειές μας…

Ασφάλεια.  Σύνθετη λέξη. Από το α και σφάλλω. Πώς μπορεί να   νοιώθεις σήμερα ασφαλής; Πως μπορείς να μη σφάλλεις;

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, γενική δοκιμή της παράστασης, η Ελένη Ράντου και οι συντελεστές της παράστασης  προσφέρουν σε ανέργους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση «Κατάδικός μου» με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Οι κρατήσεις των θέσεων για τη γενική δοκιμή της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου  θα γίνονται στο ταμείο του θεάτρου Διάνα από την Τρίτη 16 Οκτωβρίου. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης

Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη

Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα

Μουσική επιμέλεια: Κώστας Ζήκος

Video art: Ακης Πολύζος

Φωτογραφία: Ορφέας Εμιρζάς

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ:

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Τετάρτη : 20:30

Πέμπτη : 20:30

Παρασκευή : 21:30

Σάββατο : 21:30

Κυριακή : 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Τετάρτη : Πλατεία18 ευρώ , Εξώστης 16

Πέμπτη : Πλατεία18, Εξώστης 16

Παρασκευή :  Πλατεία 20, Εξώστης 18

Σάββατο : Πλατεία 20, Εξώστης 18

Κυριακή : Πλατεία 20, Εξώστης 18

Φοιτητικό : 15