Cookies στο
Grand Magazine

To Grand Magazine χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Για να συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το site, παρακαλούμε επιτρέψτε τα cookies, αλλιώς μπορείτε να ανατρέξετε σε οδηγίες του browser σας για το πως θα τα αποκλείσετε.
Επιτρέπω τα Cookies
ΔιασκέδασηΦαγητό

BUENOS AIRES
Hotel Pentelikon

Μια καινούργια έκπληξη μας επιφυλάσσουν τα βόρεια προάστια με μία δυναμική συνεργασία να κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο της εστίασης με τον γνωστό επιχειρηματία κο Χάρη Βάρδη και τον chef Ηλία Σκουλά να δημιουργoύν ένα καινούργιο αργεντίνικο εστιατόριο που αναμένεται να κάνει την διαφορά του φετινού χειμώνα.
Το BUENOS AIRES θα έχει ατμόσφαιρα της Αργεντινής του μεσοπολέμου και την επιμέλεια και την εκτέλεση των πιάτων του chef Ηλία Σκουλά.
Το εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 και το menu θα είναι αντάξιο των προσδοκιών και του πιο απαιτητικού πελάτη, όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα καινούργιο στοίχημα, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές που δεν θα απογοητεύσουν κανέναν.
Τα αργεντίνικα πιάτα του BUENOS AIRES θα συζητηθούν και θα μας ταξιδέψουν όπως το Provoleta alla Parrilla, τα Εmpanadas, και ιστορικά πιάτα όπως το 12 Bifes που η Evita Peron δοκίμασε στο Casa Rodada την πρώτη της νύχτα. Μυστικές συνταγές του 1837 όπως οι Patatas del Delmonico με ψητές πατάτες σε γάλα με παρμεζάνα και μυρωδικά και Αργεντίνικο bbq Asado Argentino de la Parilla. Η μεγάλη έκπληξη θα είναι το Plato Del Chef που καθημερινά ο chef Ηλίας Σκουλάς θα ανακοινώνει και θα είναι περιορισμένης ποσότητας.
Φυσικά η όλη μαγική εμπειρία θα ολοκληρώνεται με τα πιο ονειρικά γλυκά όπως το Mille Feuille con Dulce de Lece, το σήμα κατατεθέν της αργεντίνικης ζαχαροπλαστικής όπως επίσης και πρωτοεμφανιζόμενες μοναδικές γλυκές εκπλήξεις! Γι’ αυτό μην περιμένετε κάντε κράτηση για...BUENOS AIRES!

 

BUENOS AIRES

Αρτέμιδος 36 & Δηληγιάννη

Τηλ. Κρατήσεων 210 62 81 660 & 6937089214

Hotel Pentelikon

Δηληγιάννη 66 Κηφισιά

Τ: 210 6230650-6 


View Larger Map

Βαθμολογήστε:
Βαθμολογία: 0/5