Portaria Hotel & Spa

Διακοπές σημαίνουν απόδραση από την καθημερινότητα σε κάθε εποχή του χρόνου και ιδανική αξιολόγηση του ελεύθερου χρόνου σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον με φιλική εξυπηρέτηση, ποιοτική διατροφή, διασκέδαση, επιλογές για σπόρ και εκδρομές.

Tο Portaria Ηotel & Spa κατασκευάστηκε με σεβασμό στην Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που την συνθέτουν η θέα στο απέραντο γαλάζιο του Παγασητικού και η μαγεία των χρωμάτων κάθε εποχής του Πηλίου. Aπέχει μόλις 12km από τον Bόλο, 12km από το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, τα Xάνια και μόλις 40’ λεπτά από τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου, τις παραλίες του Αγ. Ιωάννη, την Πλάκα και Παπά Νερό. 

Tο κεντρικό εστιατόριο με τζάκι, προσφέρει υπέροχο πρωινό  και κατά τη διάρκεια της ημέρας την επιλογή για Παραδοσιακό Πηλιορείτικο φαγητό και μεσογειακή κουζίνα. Η ποικιλία κρασιών από τις πιο γνωστές κάβες ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Οι Σουίτες είναι διακοσμημένες με χειροποιήτα υφάσματα σε ζεστά και γήινα χρώματα, ειδικά επιλεγμένα για να ταιριάζουν με τα μοντέρνα έπιπλα και τα ξύλινα πατώματα. Διαθέτουν ένα άνετο καθιστικό με τζάκι και ένα υπνοδωμάτιο. Από το παραδοσιακό σιδερένιο μπαλκόνι τους απολαύστε την θέα στο χωριό της Πορταριάς.

Το Spa at Portaria, προσφέρει μια νότα ξεκούρασης και αναζωογόνησης σε όσους θέλουν να μεταφέρουν και στις διακοπές τους τις συνήθειες και τον καθημερινό τρόπο ζωής τους. 

Έντονη άθληση που διώχνει τις έννοιες, σάουνα που γαληνεύει, χαλάρωση στην πισίνα που αναζωογονεί... 

Το Spa at Portaria ένα καλαίσθητο και διακριτικό περιβάλλον, ιδανικό για καθημερινές αποδράσεις, στιγμές χαλάρωσης, αναζωογονητικές δραστηριότητες, τόνωση και ευεξία με την υποστήριξη ειδικευμένου προσωπικού. θα καλύψει όλες σας τις απαιτήσεις. 

Portaria Hotel & Spa


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη