Barbara

Η σέξι Barbara κατάγεται από την όμορφη Λιβαδιά καί τα μοναδικά Καλάβρυτα. Έχει σπουδάσει αισθητικός και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Αγαπάει πάρα πολύ τα ζώα γι' αυτό και έχει "υιοθετήσει" 6 σκυλάκια και 6 γατάκια. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με το χορό, τη μουσική και τη γυμναστική. Ιδιαίτερα ερωτική και αισθησιακή η Barbara μας χάρισε τον καλύτερό της εαυτό στην special χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση του Grand. Απολαύστε την! 

 

Πίστευες μικρή στον Άγιο Βασίλη;

Πίστευα στο Άι Βασίλη γιατί από μικρή είμαι και παραμένω ρομαντική. Πιστεύω στο πνεύμα των Χριστουγέννων και θα συνεχίζω να πιστεύω γιατί νιώθω ακόμα ένα μικρό κοριτσάκι.

Τι δώρο θα του ζήταγες σήμερα αν υπήρχε;

θα ζητούσα να ξανά έχω 2 αγαπημένους μου ανθρώπους που έχω χάσει από κοντά μου και μου λείπουν ...
Ο ένας είναι ο μπαμπάς μου που έφυγε προσφάτως και ο άλλος είναι ένας άνθρωπος που ζει τόσο κοντά μου αλλά ταυτόχρονα μακριά μου και που χωρίς αυτόν συνεχίζω και κάνω ''λάθη''.

Έχεις κάποια Χριστούγεννα έντονα χαραγμένα στη μνήμη σου;

Όλα τα Χριστούγεννα που έχω περάσει είναι μοναδικά γιατί τα περνάω ιδιαίτερα πάντα . Ακόμα καλύτερα Χριστούγεννα ελπίζω ότι θα έρθουν όταν δημιουργήσω την δική μου ευτυχισμένη οικογένεια και όταν θα έχω τον δικό μου ''ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ '' για πάντα δίπλα μου.

Σου αρέσει να ταξιδεύεις τις μέρες των γιορτών;

Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, ταξιδεύω πολύ συχνά, απραγματοποίητο όνειρο μου είναι να ταξιδέψω στο χωριό του Άι Βασίλη με τον άντρα της ζωής μου.

Παίζεις τυχερά παιχνίδια;

Δεν παίζω καθόλου, μ' αρέσουν τα παιχνίδια αλλά όχι τα τυχερά, άλλοι κερδίζουν στα χαρτιά και άλλοι στην αγάπη, εγώ προτιμώ να κερδίζω στην αγάπη και στον έρωτα.

Είναι σέξι τα Χριστούγεννα;

Τα Χριστούγεννα είναι λαμπερά, φωτεινά και αισιόδοξα οπότε σε προδιαθέτουν για σέξι περιπέτειες από μόνα τους. Είναι κόκκινα όπως ο έρωτας.

 

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα Agrinvest DECO για τη φιλοξενεία

και JK Jenny Karagianni (Protagonista) για τη χορηγία.

 

Photographer: Nick Zacharopoulos

Model : Barbara Kirki

Hair styling & Make up artist : Thenia Kourti

Ρούχα - Παπούτσια - Εσώρουχα: JK Jenny Karagianni

Location: Agrinvest DECO Shop

Συνέντευξη : Alfa Zita Team

JK Jenny Karagianni

Agrivest Deco