Sammy 2

Παραγωγή: Βέλγιο - 2012

Διάρκεια:  91 λεπτά

Είδος: Animation      

Σκηνοθεσία: Ben Stassen

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά με τη συμμετοχή των: Όθωνα Μεταξά, Δημήτρη Μενούνου, Βασιλικής Σούτη, Αρσένιου Χαλκιόπουλου, Τάσου Κωστή, Ακίνδυνου Γκίκα, Ανδρέα Ευαγγελάτου κ.α.

Υπόθεση: Ο Σάμι και ο Ρέι, δύο θαλάσσιες χελώνες και παιδικοί φίλοι, επιστρέφουν στα οικεία νερά της Μπάχα, στην Καλιφόρνια, για να μάθουν τα κατατόπια σε δύο μικρά χελωνάκια, τον Ρίκι και την Έλλα. Ξαφνικά, θα βρεθούν στα δίχτυα ενός λαθροκυνηγού, ο οποίος θα τους πουλήσει σε ένα μεγαλοπρεπές ενυδρείο στο Ντουμπάι. Ο βασιλιάς του ενυδρείου, ο ιππόκαμπος Μπιγκ Ντι, θα τους στρατολογήσει ως επίλεκτους της ομάδας του, για την μεγάλη απόδραση που ετοιμάζει. Ο Σάμι όμως και ο Ρέι, μαζί με τους καινούργιους τους φίλους – ένα αυστραλιανό μπλόμπφις, το γλυκό χταποδάκι Άναμπελ και μια ολόκληρη οικογένεια πιγκουίνων – έχουν διαφορετικά σχέδια…

Η δημοφιλής χελωνίτσα επιστρέφει σε μια ακόμα οικολογική περιπέτεια, με την υπογραφή του Μπεν Στάσεν. Κωμικές καταστάσεις και ευγενή συναισθήματα σε μια ιστορία που θα συναρπάσει το προεφηβικό κοινό στο οποίο κυρίως απευθύνεται.

Διανομή: Village Films

Στις αίθουσες από 20.12.12