Need for Speed

Πηδήξτε χαντάκια και σύντομους δρόμους, κρυφτείτε από τους αστυνομικούς ή ξεπαστρέψτε τους σε περιβάλλοντα που δοκιμάζουν τις αντοχές του οχήματός σας.

Επιλέξτε όχημα, ενώστε τις δυνάμεις σας με τους φίλους σας σε μια ατελείωτη λίστα από δύσκολες, ανταγωνιστικές διοργανώσεις.

Κερδίστε βαθμούς Need for Speed ανά πάσα στιγμή καθώς προσπαθείτε να κερδίσετε τους φίλους σας και γίνετε ο πιο επικίνδυνος οδηγός.

Ο αγώνας ξεκίνησε

Όλοι εσείς οι λάτρεις της αδρεναλίνης που αναζητάτε μια δόση συναρπαστικής δράσης πολλών οκτανίων στο PlayStation 3, δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο... Το Need for Speed Most Wanted σας βάζει κατευθείαν πίσω από το τιμόνι μερικών από τα πιο φοβερά αυτοκίνητα στον κόσμο. Θα έχετε την ευκαιρία να τα οδηγήσετε όλα στο πανέμορφο Fairhaven, μια πόλη γεμάτη από άγριους οδηγούς αγώνων ταχύτητας που θα κάνουν τα πάντα για να σας αποδείξουν πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει αυτό το μαγευτικό μέρος.

Με ανοιχτούς δρόμους, στριφογυριστές λεωφόρους και μυστηριώδεις γειτονιές, το Fairhaven είναι το τέλειο σκηνικό για αγώνες ταχύτητας που θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Η συναρπαστική αίσθηση της ταχύτητας θα σας κάνει να σφίξετε με δύναμη το ασύρματο χειριστήριο την ώρα που θα περνάτε αστραπιαία μέσα από τούνελ με φώτα που αναβοσβήνουν, θα σπινιάρετε πάνω από τεράστιες ράμπες και θα διαλύετε τις πινακίδες οδικής κυκλοφορίας για να φτάσετε στον προορισμό σας. Και καθώς η μέρα πέφτει, λίγο πριν τα φώτα νέον λούσουν την πόλη με φως, θα δείτε μπροστά σας να ξετυλίγεται ένα μοναδικό θέαμα την ώρα που δίνετε τη δική σας μάχη στο δρόμο.

Μην εκπλαγείτε εάν ακούσετε το ουρλιαχτό των σειρήνων από τα περιπολικά της αστυνομίας που σας καταδιώκουν και τον χαρακτηριστικό ήχο από τους ασύρματους που έχουν πάρει "φωτιά" με τα κατορθώματά σας. Ανεβάστε την ένταση του ραδιοφώνου σας για να κρατήσετε τους ήχους αυτούς έξω από το αυτοκίνητό σας και αφεθείτε στις μελωδίες της rock, indie, drum and bass, grime και dance μουσικής, χτυπώντας ρυθμικά το πόδι σας στο πεντάλ.

Τύπος μέσου:
Blu-ray Disc,Λήψη
Είδος:
Αγώνες αυτοκινήτου
Παίκτες:
1
Παίκτες δικτύου:
2 - 8
Παιχνίδι μέσω Network:
Χαρακτηριστικά δικτύου
PlayStation®Move Δυνατότητες
Συμβατότητα με PlayStation Eye
Λειτουργία δόνησης DUALSHOCK 3:
Ναι
Ανάλυση HD:
720p

 

Playstation™