Call of Duty®: Black Ops II

 

  • Η πολυβραβευμένη σειρά είναι γεμάτη ανατροπές, που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους λάτρεις της.
  • Ανακαλύψτε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία και τα όπλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια νέα γενιά πολέμου.

 

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά

Δύο εποχές, δύο γενιές, ένας πόλεμος. Το Call of Duty: Black Ops II αποδεικνύει περίτρανα ότι, όταν πρόκειται για εκδίκηση, τίποτα δεν αποτελεί εμπόδιο για το Νικαραγουανό τρομοκράτη Raul Menendez και μια εκστρατεία που εκτείνεται σε περισσότερο από τρεις δεκαετίες σάς επιφυλάσσει μια σειρά απίστευτα έντονων αποστολών στο PlayStation 3.

Παναμάς 1989, το σκηνικό ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια πικρή ιστορία εξαπάτησης και εκδίκησης που θα κρατήσει πάνω από 30 χρόνια. Ο πράκτορας ειδικών δυνάμεων Alex Mason, ψύχραιμος πρωταγωνιστής του Call of Duty: Black Ops του 2010 για το PS3, έχει ακολουθήσει τον Menendez ως το σπίτι του. Στην έντονη μάχη που θα ακολουθήσει, η τραγωδία ξαναχτυπά τον Menendez αφήνοντάς του δυσεπούλωτες πληγές.

Μπροστά πια στο 2025, ο Menendez έχει μόλις εξαπολύσει μια καταστροφική κυβερνο-επίθεση στο Χρηματιστήριο της Κίνας. Η Κίνα απαντά με την απαγόρευση της εξαγωγής των σπάνιων υλών που είναι ζωτικής σημασίας για την παγκόσμια τεχνολογία και ο κόσμος ολόκληρος βρίσκεται στο χείλος ενός νέου Ψυχρού Πολέμου.

Ο γιος του Alex Mason, David, επίσης πράκτορας ειδικών δυνάμεων, ηγείται μιας ομάδας με αποστολή την αναχαίτιση του Menendez. Καθώς περνά από τα διάφορα συναρπαστικά κεφάλαια του παιχνιδιού, θα κατανοήσετε ότι η σύνδεση μεταξύ του τρομοκράτη και των δύο Mason είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή σύμπτωση.

Τύπος μέσου:
Blu-ray Disc
Είδος:
Σκοπευτής πρώτου προσώπου
Παίκτες:
1 - 4
Παίκτες δικτύου:
2 - 18
Παιχνίδι μέσω Network:
Χαρακτηριστικά δικτύου
3D Συμβατό παιχνίδι
Λειτουργία δόνησης DUALSHOCK 3:
Ναι
Ανάλυση HD:
1080i, 1080p, 720p
Ήχος:
Dolby 5.1

Playstation™