Hitman: Absolution

 

  • Βιώστε ένα αληθινό, ζωντανό κόσμο όπου οι ήρωες παίρνουν σάρκα και οστά σε ένα κινηματογραφικό σενάριο.
  • Δείτε τον κόσμο μέσα από τα μάτια του Agent 47, εκτελώντας ειδικές κινήσεις.
  • Γίνετε ένα με το περιβάλλον σας και υποδυθείτε τα θύματα χρησιμοποιώντας διάφορες μεταμφιέσεις.

Θα χυθεί αίμα

Με ένα σενάριο πιο ανατρεπτικό και ενδιαφέρον κι από το πιο άγριο χολιγουντιανό θρίλερ, το Hitman: Absolution θα οδηγήσει τη φαντασία σας σε ανεξερεύνητα μονοπάτια.
Ο επαγγελματίας εκτελεστής πράκτορας 47 δουλεύει για την Υπηρεσία, μια διεθνή οργάνωση που φέρνει εις πέρας "συμβόλαια" θανάτου για κυβερνήσεις, μυστικές υπηρεσίες και εταιρείες. Οι περισσότεροι στόχοι της Υπηρεσίας είναι οι προβεβλημένοι εγκληματίες ή οι ομάδες που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια, και ο πράκτορας 47 τους εξολοθρεύει χωρίς κόπο και με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.
Ένας επιδέξιος επαγγελματίας (με ένα σκοτεινό τατουάζ γραμμικού κώδικα στο πίσω μέρος του γυμνού του κρανίου), ο πράκτορας 47 δεν αφήνει ποτέ τα συναισθήματα να επηρεάσουν την κρίση του - αλλά τώρα υπέγραψε το πιο δύσκολο συμβόλαιο της καριέρας του. Τους τελευταίους μήνες, η για πολλά χρόνια εκπαιδεύτρια του πράκτορα 47 από την Υπηρεσία, η Diana, έχει εξαφανιστεί, αφού πρώτα έσβησε τα αρχεία της οργάνωσης και βύθισε την εταιρεία στο χάος. Τώρα η Diana βρέθηκε και η Υπηρεσία την θέλει νεκρή. Ο πράκτορας 47 καλείται να κάνει τη δουλειά, αλλά ο κόσμος του πληρωμένου δολοφόνου καλύπτεται από σκιές, όπου η επιθυμία, η φιλοδοξία και η απληστία συγκρούονται και η ηθική σύγχυση τον πλησιάζει.
Σοκαρισμένος από τις ενέργειες της Diana, ο πράκτορας 47 ξεκινάει να αναρωτιέται για την αποστολή του - γεγονός που τον κάνει στόχο για τον ίδιο του τον εργοδότη και προκαλεί ένα ανθρωποκυνηγητό επικών διαστάσεων. Μέσα σε αυτή τη δίνη φόνων, ίντριγκας και αμφιβολίας, ένα είναι βέβαιο στο τέλος: ότι ο πράκτορας 47 θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε ικανότητα που απέκτησε για να επιβιώσει και να αποκαλύψει την αλήθεια.

Τύπος μέσου:
Blu-ray Disc
Είδος:
Δράση
Παίκτες:
1
Παίκτες δικτύου:
κανένα
Παιχνίδι μέσω Network:
με χαρακτηριστικά παιχνιδιού μέσω δικτύου
Λειτουργία δόνησης DUALSHOCK 3:
Ναι
Ανάλυση HD:
720p
Ήχος:
Dolby 7.1

Playstation™