Assassin's Creed III

  • Εξολοθρεύστε τους εχθρούς σας με ένα τεράστιο οπλοστάσιο που περιλαμβάνει τόξα, πιστόλια, το τόμαχοκ και τη χαρακτηριστική λεπίδα του Τάγματος των Ασσασίνων (Assassin's Order).
  • Εξερευνήστε τις πυκνοκατοικημένες πόλεις, που εκτείνονται κατά μήκος ενός επικίνδυνου αχανούς μετώπου στην άγρια φύση.
  • Απολαύστε το νέο παιχνίδι που συνδυάζει τη βαναυσότητα και την ομορφιά ενός έθνους σε έναν επικό πόλεμο ανεξαρτησίας.

Αλλάζοντας την ιστορία...

Βρισκόμαστε στο 1775. Ο Πόλεμος της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας είναι προ των πυλών και οι 13 αμερικάνικες αποικίες είναι έτοιμες να στραφούν εναντίον της Βρετανίας σε μια σκληρή μάχη για την ελευθερία τους. Ωστόσο, αυτός είναι ένας πολύ διαφορετικός πόλεμος από εκείνον της Αμερικανικής επανάστασης που διαβάσατε στα βιβλία της ιστορίας: Το Assassin's Creed III στο PlayStation 3 αποκαλύπτει την ανείπωτη ιστορία ενός άνδρα: του Connor Kenway.

Μέσα από τα μάτια ενός αδυσώπητου ασσασίνου, θα δείτε προσωπικότητες όπως τον George Washington, τον πρώτο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, να οδηγούν τη χώρα τους σε ένα νέο λαμπρό μέλλον, γράφοντας την αμερικανική ιστορία. Εσείς παίζετε το ρόλο του Connor Kenway, από μητέρα με αμερικανική ιθαγένεια και πατέρα Βρετανό, του οποίου το χωριό καταστράφηκε από τους Ναΐτες, μια ισχυρή ομάδα που θέλει να χρησιμοποιήσει την Επανάσταση για να πάρει τις αποικίες υπό τον έλεγχό της.

Γι' αυτό πρέπει κάνετε ό, τι χρειαστεί για να εντοπίσετε αυτούς που απειλούν την ελευθερία της Αμερικής. Καταδιώξτε τους εχθρούς σας στις αχανείς εκτάσεις και τις αναπτυσσόμενες χώρες της Νέας Υόρκης και της Βοστώνης και μάθετε να προσαρμόζεστε στις συνθήκες που θα βρίσκετε μπροστά σας. Σκοτώστε αθόρυβα ή εξαπολύστε θανάσιμα όπλα σε ανοικτές μάχες και πάρτε εκδίκηση για την καταστροφή της πατρίδας σας, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας νέας χώρας.

 

Τύπος μέσου:
Blu-ray Disc,Λήψη
Είδος:
Δράση/Περιπέτεια
Παίκτες:
1
Παίκτες δικτύου:
2 - 8
Παιχνίδι μέσω Network:
Χαρακτηριστικά δικτύου
Συμβατότητα με PlayStation Eye
3D Συμβατό παιχνίδι
Ανάλυση HD:
1080i, 1080p, 720p
Ήχος:
Dolby 5.1

Playstation™