Amarilda

 

Η Αμαρίλντα είναι 19 ετών, απόφοιτη ενιαίου λυκείου και άμεσος στόχος της είναι να σπουδάσει marketing και διοίκηση επιχειρήσεων. Είναι φωτομοντέλο και αγαπάει το χορό και το τραγούδι. Είναι πάντα χαμογελαστή και σου μεταδίδει τη θετική της ενέργεια.

5 στα 5

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς;

Καταρχήν παίρνω το πρωινό μου, δημητριακά με γάλα και κατόπιν φυσικός χυμός πορτοκάλι. Η αμέσως επόμενη κίνηση είναι να βάλω μουσική. Περνάω σχεδόν όλη μου τη μέρα ακούγοντας τα αγαπημένα μου τραγούδια.

Πώς ονειρεύεσαι τον εαυτό σου μετά από πέντε χρόνια;

Αγαπώ πάρα πολύ το τραγούδι και θα ήθελα να ασχοληθώ αλλά στην Ελλάδα δεν νομίζω να έχω πολύ τύχη. Ονειρεύομαι λοιπόν τον εαυτό μου μετά από δέκα χρόνια σε μια άλλη χώρα να έχω πετύχει πάνω στη μεγάλη μου αγάπη.

Ασχολείσαι με το facebook και αν ναι πόσες ώρες αφιερώνεις τη μέρα;

Να πω την αλήθεια στην αρχή είχα έναν μικρό εθισμό αλλά σύντομα τον απέβαλα. Αφιερώνω 4-5 ώρες την εβδομάδα κυρίως ελέγχοντας την αλληλογραφία μου. Γενικά αποφεύγω να είμαι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή.

Είσαι στην ώρα σου όταν έχεις ραντεβού;

Ωχ! τώρα μάλιστα. Τι να πω; μάλλον την αλήθεια. Σχεδόν πάντα αργώ στα ραντεβού μου αλλά δεν το κάνω ηθελημένα, πάντα κάτι προκύπτει...

Υπάρχει φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας;

Νομίζω πως όχι. Γιατί πάντα η μια πλευρά θα το βλέπει διαφορετικά από την άλλη. Πιστεύω είναι η ανθρώπινη φύση έτσι φτιαγμένη.

 

Photographer : Nick Zacharopoulos

 

Model : Αμαρίλντα Βαλαβάνη

Models Agency : Models Only

Hair styling & Make up artist : Thenia Stefy Nails

Μαγιό : Guess

Location : Μαραθώνας

Συνέντευξη : Alfa Zita Team

 

Ευχαριστούμε το κατάστημα εσωρούχων και μαγιό Βίλλυ για την χορηγία.

 


Βίλλυ

Κυψέλης 15, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2108230329


Models Only Agency

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 62, Αθήνα

Τηλέφωνο : 2108219760