Arbitrage – Άλλοθι

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2012

Διάρκεια:  100 λεπτά

Είδος: Θρίλερ 

Σκηνοθεσία: Nicholas Jarecki

Πρωταγωνιστούν: Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth, Brit Marling, Laetitia Casta, Nate Parker. Stuart Margolin, Chris Eigeman, Bruce Altman.

Υπόθεση: Ο Ρόμπερτ Μίλερ (Ρίτσαρντ Γκιρ) είναι ένας 60χρονος επιχειρηματίας που βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει την πιο επιτυχημένη συμφωνία της ζωής του: να πουλήσει την επενδυτική εταιρεία του σε ένα τραπεζικό κολοσσό έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων! Όμως στην πραγματικότητα η οικονομική κατάσταση της εταιρείας του δεν είναι όπως φαίνεται και ο Ρόμπερτ προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει την αλήθεια μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Εν τω μεταξύ τόσο η σύζυγος του Έλεν (Σούζαν Σάραντον) όσο και η κόρη του Μπρουκ (Μπριτ Μάρλινγκ) αρχίζουν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με το σύζυγο και πατέρα τους που διατηρεί διπλή ερωτική ζωή. Τα πράγματα θα περιπλακούν ακόμα περισσότερο όταν το όνομα του Ρόμπερτ αναμειχθεί σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας. Σταδιακά η ένταση θα κλιμακωθεί και ο Ρόμπερτ θα πρέπει να βρει το τέλειο άλλοθι για να αποδείξει την αθωότητα του.

Ένα οικονομικό θρίλερ που σηματοδοτεί το ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη του 33χρονου Νεοϋορκέζου δημιουργού Νίκολας Τζαρέκι, που διαθέτει επικαιρο σενάριο και άψογο καστ με επικεφαλής τον πάντα γοητευτικό  Ρίτσαρντ Γκιρ (υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα), τη Σούζαν Σάραντον και τον Τιμ Ροθ.

Διανομή: Audio Visual

Στις αίθουσες από 17.01.13