Beautiful Creatures - Όμορφα Πλάσματα

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια:  124 λεπτά

Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας     

Σκηνοθεσία: Richard LaGravenese

Πρωταγωνιστούν: Alden Ehrenreich, Alice Englert, Jeremy Irons, Viola Davis, Emma Thompson, Emmy Rossum,  Thomas Mann, Eileen Atkins, Margo Martindale, Pruit Taylor Vince, Kyle Gallner, Robin Skye, Rachel Brosnahan, Tiffany Boone, Zoey Deutsch.

Υπόθεση: Ο συνεσταλμένος αλλά πανέξυπνος έφηβος Ίθαν Γουέιτ βασανίζεται από το ίδιο μυστηριώδες όνειρο εδώ και καιρό. Η εκπληκτικά διαφορετική Λένα Ντουκέιν, έχει μόλις μετακομίσει στη μικρή πόλη Γκάτλιν και κρύβει ένα φοβερό μυστικό. Ένας θνητός Ρωμαίος και μια μάγισσα Ιουλιέτα σε μια ιστορία ενηλικίωσης και αναζήτησης της πραγματικής ταυτότητας που εκσυγχρονίζει τη ρομαντική  και γοτθική μυθολογία και εκτυλίσσεται σε μια βαθιά θρησκευόμενη επαρχία του Νότου, ανάμεσα στους πνιγμένους στην άναρχη βλάστηση κήπους, στους θολούς βάλτους και στα φαντάσματα του Αμερικανικού Εμφυλίου. Κάποιες αγάπες είναι μοιραίες… άλλες είναι καταραμένες.

Δια χειρός του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη και σεναριογράφου Ρίτσαρντ ΛαΓκραβενήζ το πρώτο μέρος της τετραλογίας των Χρονικών των Κάστερ είναι εδώ και από την επιτυχία του θα εξαρτηθεί η συνέχεια…

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 28.02.13


Όμορφα Πλάσματα (Beautiful Creatures) - trailer... από myfilm-gr