Side Effects – Παρενέργειες

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια:  106 λεπτά

Είδος: Θρίλερ      

Σκηνοθεσία: Steven Soderbergh

Πρωταγωνιστούν: Jude Law, Rooney Mara, Channing Tatum, Catherine Zeta Jones, Vinessa Shaw, David Costabile, Polly Draper.

Υπόθεση: Η Έμιλυ και ο Μάρτιν είναι ένα νέο, όμορφο κι ευκατάστατο ζευγάρι που ζει μια ονειρεμένη ζωή, μέχρι που ο Μάρτιν φυλακίζεται για αθέμιτη χρήση εμπιστευτικών πληροφοριών. Επί τέσσερα χρόνια, η Έμιλυ τον περιμένει υπομονετικά να αποφυλακιστεί αλλά τελικά παθαίνει κατάθλιψη. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, ένας ψυχίατρος, καλείται να αναλάβει την ιατρική παρακολούθηση της Έμιλυ που αποφασισμένη να μην νοσηλευτεί, συμφωνεί σε θεραπεία με αντικαταθλιπτικά. Η απόφασή της  θα αλλάξει τις ζωές όλων των εμπλεκόμενων. Όταν εκείνη θα σταματήσει να  παρουσιάζει βελτίωση, ο ψυχίατρος θα της γράψει ένα νέο πιο ισχυρό φάρμακο για να την ηρεμήσει. Οι παρενέργειες όμως είναι τρομακτικές: γάμοι θα διαλυθούν, η καριέρα του γιατρού θα καταστραφεί, θα υπάρξει ένα πτώμαι- ποιος είναι όμως ο υπεύθυνος; Συντετριμμένος ο γιατρός θα αναζητήσει απαντήσεις. Όταν όμως βρει την αλήθεια, όλα όσα του έχουν απομείνει στη ζωή και την καριέρα του απειλούνται πλέον με κατάρρευση.

Υποδειγματικό νέο-νουάρ θρίλερ από τον μέγα σκηνοθέτη του Σολάρις και του Τράφικ τον Βραβευμένο με Όσκαρ Στιβεν Σόντερμπεργκ με πρωταγωνίστρια το ανερχόμενο Κορίτσι με το Τατουάζ Ρούνι Μάρα. Η χρυσή εποχή του Χόλιγουντ σε μοντέρνο περιτύλιγμα.

Διανομή: Seven Films

Στις αίθουσες από 07.03.13 


Παρενέργειες (Side Effects) - ελληνικοί... από myfilm-gr