FOUR SEASONS HOTEL BORA-BORA

Ζούμε για να ονειρευόμαστε. Ονειρευόμαστε γιατί λειτουργεί σαν αφροδισιακό στην σχέση μας με την αισιοδοξία, για να μπορέσει να γεννηθεί το καλύτερο στην ζωή μας, ακόμα δε και αν κυνηγάμε το απραγματοποίητο. Κάπως έτσι λοιπόν σαν όνειρο, μοιάζει ένα ταξίδι στην Γαλλική Πολυνησία. Γι' αυτό αν κερδίσετε το joker ή το λαχείο και διαθέτετε τις φυσικές αντοχές να φθάσετε στις εσχατιές του Νότιου Ειρηνικού, θα σας περιμένει να σας ξεναγήσει στα μυστικά του παραδείσου, το εξωτικό νησί της Bora Βora. Πρόσφατα της απονεμήθηκε το βραβείο του καλύτερου νησιού στον κόσμο.

Το Fourseasons Hotel αγκαλιάζεται από μία φύση μαγική, άυθεντική ωδή στο μεγαλείο του γαλάζιου πλανήτη. Είναι γεμάτη από χρυσές ακτές, φοίνικες, τουρκουάζ νερά, νησάκια, lagoons, καταπράσινα βουνά και κοραλλιογενής υφάλους.
Τα πολυτελή ψάθινα 
μπανγκαλόους, βρίσκονται πάνω από το νερό και διαθέτουν ατομική πισίνα. Μόλις ανοίξετε την πόρτα, μέσα σε δευτερόλεπτα βουτάτε στα ζεστά τροπικά νερά, όπου σας αναμένει ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τα πολύχρωμα τροπικά ψάρια. Αν δεν επιθυμείτε να δειπνήσετε σε ένα από τα restaurants, επειδή η απομόνωση με το ταίρι σας είναι το πάν, μην σας απασχολεί. Το προσωπικό του resort θα φροντίσει να φθάσει στην βεράντα σας. Στα τρία μοναδικά εστιατόρια Ariti Moana, Tere Nui και το Sunset rest. & bar, θα γνωρίσετε τις Πολυνησιακές γεύσεις, ένα ιδανικό πρελούδιο για την νύχτα που έρχεται.

Το ξενοδοχείο προσφέρει το απόλυτο Spa για θεραπείες, έχοντας σαν βάση τα καλύτερα συστατικά της γης της Bora Bora. Στην τεράστια πισίνα του όπου φαντάζει σαν να σβήνει στο χρώμα του Ειρηνικού, θα χαλαρώσετε πίνοντας το αγαπημένο σας κοκτέιλ. Για να μην πλήξετε δε ποτέ, ένα καταμαράν χωρητικότητας 40 επιβατών, πραγματοποιεί ημερήσιες εκδρομές για την εξερεύνηση τη παρθένας φύσης του νησιού και όχι μόνο.

www.fourseasons.com/borabora 

by Vangelis Korros