Ashford Castle Ireland

Στις αρχές του 13ου αιώνα, σε μία από τις ωραιότερες γωνιές της Ιρλανδίας, στις όχθες της λίμνης Lough Corrib,η διάσημη οικογένεια Guinnes έχτισε τον πύργο του παραμυθιού των παιδικών μας χρόνων.Το εντυπωσιακό αυτό οικοδόμημα το 1993 μεταμορφώθηκε σε ένα 5άστερο resort για απαιτητικούς πελάτες.Καταλαμβάνει μία έκταση 350 στρεμμάτων μέσα σε μία ρομαντική όαση πρασίνου, απέχοντας μόνο 45 λεπτά από την πολύχρωμη μεσαιωνική πόλη του Galway.Αν και μοιάζει απομονωμένο, το φυσικό περιβάλλον της λίμνης δεν θα σας αφήσει να πλήξετε ποτέ.

Τεράστιο γήπεδο golf, κέντρο spa με πισίνα, ψάρεμα στην λίμνη, δυνατότητα και μαθήματα ιππασίας, παρατήρηση γερακιών, jogging στη φύση και πολλά άλλα.Διαθέτει 83 πολυτελέστατα δωμάτια και 9 σουίτες, όλα με εντυπωσιακή θέα.Η κεντρική σάλα του παραπέμπει σε αυτοκρατορική αίθουσα, χάρη στα αριστουργηματικά έργα τέχνης που φιλοξενεί, τους πίνακες ζωγραφικής και τις σκαλιστές ξύλινες επενδύσεις.

Στο restaurant George V,ο πολυβραβευμένος σεφ Matz παρασκευάζει τις καλύτερες παραδοσιακές γεύσεις της Ιρλανδικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με τις σύγχρονες αντιλήψεις μαγειρικής, συνοδεύοντας τις με τα καλύτερα κρασιά. Για κάτι λιγότερο επίσημο στο φαγητό, λίγα λεπτά περίπατο στην φύση, μετά την γέφυρα του ποταμού Cong,σας περιμένει η αγροικία Cullen's που σερβίρει εξαιρετικές συνταγές.

Το resort είναι εξειδικευμένο στις γαμήλιες τελετές, που παραπέμπουν σε ταινίες εποχής. Τολμήστε το και είναι δεδομένο ότι η καλή σας θα σας λατρέψει για μία αιωνιότητα! 

 

 by Vangelis Korros