Iron Man 3

Παραγωγή: ΗΠΑ/Κίνα - 2013

Διάρκεια: 130 λεπτά

Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας  

Σκηνοθεσία: Shane Black

Πρωταγωνιστούν: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Ben Kingsley, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, William Sadler, Jon Favreau, Dale Dickey, James Badge Dale, Stephanie Szostak, Yvonne Zima, Bingbing Fan, Xueqi Wang, ο Stan Lee σε ρόλο Guest  και η φωνή του Paul Bettany.

Υπόθεση: Νέες φοβερές περιπέτειες περιμένουν τον Τόνι Σταρκ μετά τη συνεργασία του με τους λοιπούς ήρωες του σύμπαντος των κόμικς της Marvel  στο Avengers. Ο σκοτεινότερος κακός όλων των εποχών που ακούει στο όνομα The Mandarin είναι αποφασισμένος να διαλύσει τον παγκόσμιο πολιτισμό όπως τον γνωρίζουμε και μόνο του εμπόδιο μπορεί να σταθεί η κάτι παραπάνω από σιδερένια πανοπλία του Iron Man Τόνι Σταρκ. Ο γοητευτικός Τόνι μπαίνει προσωπικά στο στόχαστρο του Μανδαρίνου που επιτίθεται με σφοδρότητα στον περίγυρο του ήρωά μας κλονίζοντας την εμπιστοσύνη του στις δυνάμεις του. Όμως οι ήρωες δεν το βάζουν κάτω εύκολα και ο Σιδερένιος Τόνι, με τη βοήθεια της πιστής αγαπημένης του Πέπερ Ποτς και του στρατιωτικού και κολλητού του φίλου Τζέημς Ρόουντς, κάνει τα πάντα για να αποτρέψει την καταστροφή τόσο του εαυτού του όσο και της ανθρωπότητας.

Η χαρά του παιδιού πακεταρισμένη σε Τεχνολογία Αιχμής με αστραφτερά και τρισδιάστατα πλέον ειδικά εφέ και συνδυασμένη με κοφτερούς διάλογους και στιβαρές ερμηνείες από ένα εντυπωσιακό καστ. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη αυτή τη φορά βρίσκεται ο περιβόητος Σέην Μπλακ, ο διασημότερος και πιο ακριβοπληρωμένος σεναριογράφος Χολιγουντιανών περιπετειών και δημιουργός της σειράς ταινιών Φονικό Όπλο (που απογείωσαν κάποτε την καριέρα του Μελ Γκίμπσον).

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 25.04.13


IRON MAN 3 - OFFICIAL TRAILER από FeelgoodEntertainment