Η HP ηγέτης στους σταθμούς εργασίας προσφέροντας λύσεις για επαγγελματίες του καλλιτεχνικού χώρου

Στην Έκθεση της Εθνικής Ένωσης Εκφωνητών που πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas την περασμένη Κυριακή, η ΗΡ απέδειξε την ηγετική της θέση και την επέκταση της στην αγορά των media και της ψυχαγωγίας, με καινοτόμες λύσεις που απευθύνονται στους πιο απαιτητικούς πελάτες στον κόσμο.

Οι HP Workstations προσφέρουν κορυφαία απόδοση για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον καλλιτεχνικό χώρο των media και της ψυχαγωγίας, με πιεστικά deadlines, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εκτελέσουν κάθε είδους εργασία, είτε πρόκειται για τη δημιουργία οπτικών effect για το επόμενο επικό blockbuster, είτε πρόκειται για τον βραβευμένο με Όσκαρ συγγραφέα που δουλεύει από το σπίτι του.

«Οι πελάτες αγγίζουν διαρκώς τα όρια της δημιουργικότητάς τους και ως εκ τούτου αναζητούν συνεχώς ακόμα καλύτερες τεχνολογικές επιδόσεις για τα projects που διαχειρίζονται», δήλωσε ο Jeff Wood, vice president, Worldwide Product Management, Commercial Solutions Business Unit, HP. «Ως ηγέτης στον τομέα των workstations,(1) η HP συνεχίζει να αναζητά καινοτόμες συνεργασίες, νέες λύσεις και απαιτητικούς πελάτες που οδηγούν τις εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο».

Η HP συνεργάζεται με την Fusion-io για να ενσωματώσει το Fusion ioFX memory tier στη βραβευμένη σειρά HP Z Workstations. Αυτό αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα της δέσμευσης της ΗΡ για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και βελτιωμένων επιδόσεων, κυρίως στον χώρο των media και της ψυχαγωγίας.

«Η ΗΡ είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, κατά συνέπεια είναι ιδιαίτερη χαρά μου να βλέπω τη συνεργασία μεταξύ HP και Fusion-io με στόχο την εξέλιξη της υπολογιστικής αρχιτεκτονικής για σταθμούς εργασίας», δήλωσε ο Steve Wozniak, chief scientist, Fusion-io. «Το Fusion ioFX ενσωματώνει τη λογική του Fusion-io στους σταθμούς εργασίας της HP, ενισχύοντας περαιτέρω την απόδοση της μηχανικής ακριβείας για την οποία είναι γνωστή η ΗΡ διεθνώς».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www8.hp.com/gr/el/products/workstations/index.html.