Cookies στο
Grand Magazine

To Grand Magazine χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Για να συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το site, παρακαλούμε επιτρέψτε τα cookies, αλλιώς μπορείτε να ανατρέξετε σε οδηγίες του browser σας για το πως θα τα αποκλείσετε.
Επιτρέπω τα Cookies
ΚουζίναΣάλτσες - Σούπες

Μπεσαμέλ


Υλικά

4 φλ.τσ. ζεστό γάλα

8 κ.σ. αλεύρι

3 κ.σ. βούτυρο 

Λίγο μοσχοκάρυδο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Εκτέλεση

1. Λιώνετε το βούτυρο σε κατσαρολάκι, προθέτετε το αλεύρι και ανακατεύτε καλά με κουτάλα.

2. Χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε το γάλα ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα συνεχώς για να μην σβολιάσει το αλεύρι. Συνεχίζετε μέχρι να πήξει. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και αφού μειωθεί η θερμοκρασία της 2 αυγά χτυπημένα.

Βαθμολογήστε:
Βαθμολογία: 5/5