Dos Mas Dos – Δύο και Δύο

Παραγωγή: Αργεντινή - 2012

Διάρκεια: 103 λεπτά

Είδος: Ερωτική Κομεντί       

Σκηνοθεσία: Diego Kaplan

Πρωταγωνιστούν: Adrian Suar, Julieta Diaz, Carla Peterson, Juan Minujin, Alfredo Casero, Tomas Wicz, Micaela Cuccaresi.

Υπόθεση: Ο Ντιέγκο και η Εμίλια είναι ευκατάστατο παντρεμένο ζευγάρι με παιδί. Κολλητοί τους φίλοι είναι ο Ρίτσαρντ και η Μπετίνα, που ναι μεν είναι παντρεμένοι πλην όμως επιμένουν να ζουν μια ανέμελη ζωή και να έχουν και κάποιες "ιδιαίτερες" προτιμήσεις.

Κατά τη διάρκεια ενός εορταστικού γεύματος, η Μπετίνα εξομολογείται κρυφά στη φίλη της ότι της αρέσει με τον άντρα της να κάνουν ομαδικό σεξ με άλλα ζευγάρια –πολλά ζευγάρια!– και την προσκαλεί σε ένα πάρτι για swingers.

Αυτή η εξομολόγηση ξυπνάει ανομολόγητες φαντασιώσεις στην Εμίλια, που πιέζει τον Ντιέγκο να δοκιμάσουν επιτέλους κάτι καινούργιο στη ζωή τους. 

Ο Ντιέγκο είναι συντηρητικός και έχει σοβαρές αντιρρήσεις όμως… έρχεται η στιγμή που χάνει η μάνα το παιδί και το βρίσκει…στο αργεντίνικο box office του οποίου τη μεγαλύτερη επιτυχία αποτέλεσε αυτή η πικάντικη κωμωδία. Στο ρόλο του Ντιέγκο ο διάσημος στην Λατινική Αμερική Αντριάν Σουάρ, εβραϊκής καταγωγής σούπερσταρ της κωμωδίας, επονομαζόμενος και Γούντι Άλεν της Αργεντινής. Υποψήφια για 10 βραβεία Premios Sur 2012 της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών της Αργεντινής.

Διανομή: Filmtrade με τη συνεργασία της Σπέντζος Φιλμς

Στις αίθουσες από 27.06.13