Grown Ups 2 - Οι Μεγάλοι 2

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια:  101 λεπτά

Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Dennis Dugan

Πρωταγωνιστούν: Adam Sandler, Kevin James,  Chris Rock, David Spade, Nick Swardson, Stone Cold Steve Austin, Salma Hayek, Steve Buscemi, Jackie Sandler, Aly Michalka, Maria Bello, Maya Rudolph, Patrick Schwarzenegger.

Υπόθεση: Μετά από ένα σύντομο ταξίδι στη γενέτειρά του, ο Lenny παίρνει μια απόφαση ζωής και εγκαταλείπει την καριέρα του ως ατζέντης του Χόλιγουντ με την προοπτική να προσφέρει στα παιδιά του μια πιο φυσιολογική ζωή πίσω στη μικρή του πόλη. Τα φαινόμενα όμως απατούν και ο Lenny θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλές προκλήσεις. Όταν αφήνει την τρέλα του Λος Άντζελες και επιστρέφει στη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε για να επανασυνδεθεί με τους φίλους του και να κάνει μια ήρεμη ζωή τα πράγματα αποδεικνύονται πολύ διαφορετικά από ότι φαίνονταν. Πολύ σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με παλιούς τραμπούκους και τους διαδόχους τους, σχιζοφρενείς οδηγούς λεωφορείων, μεθυσμένους αστυνομικούς και 400 μασκαρεμένους, απρόσκλητους επισκέπτες που μπουκάρουν στο πάρτι του καλοκαιριού. Τελικά, η τρέλα καραδοκεί παντού…

Μια καλοκαιρινή κωμωδία αμερικανικών ηθών και προδιαγραφών για το παιδί που όλοι οι μεγάλοι κρύβουν μέσα τους με τον Άνταμ Σάντλερ όπως πάντα στο στοιχείο του.

Διανομή: Feelgood Entertainment

Στις αίθουσες από 11.07.13


ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ 2 (Grown Ups 2) - OFFICIAL TRAILER από FeelgoodEntertainment