Turbo (και σε 3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 96 λεπτά

Είδος: Animation  

Σκηνοθεσία: David Soren

Με τις φωνές των: Ryan Reynolds, Paul Giamatti, Michael Pena, Bill Hader, Luis Guzman, Richard Jenkins, Michelle Rodriguez, Maya Rudolph, Snoop Dogg, Samuel Jackson.

Στην απόδοση στα Ελληνικά συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Σκούφης,  Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Στεφόπουλος, Φώτης Πετρίδης, Βασίλης Μήλιος, Δημήτρης Μαρίζας,  Πόπη Χατζηδημητρίου,  Χρύσα Διαμαντοπούλου,  Χρήστος Θάνος, Γιάννης Δρίτσας,  Άγγελος Λιάγκος,  Τηλέμαχος Κρεβάικας.

Υπόθεση: O Τούρμπο είναι ένα μικρό σαλιγκάρι με μεγάλα όνειρα. Δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τους ρυθμούς της ζωής του. Η εμμονή του με την ταχύτητα τον έχει φέρει στο περιθώριο της αργής  και συντηρητικής  κοινωνίας των σαλιγκαριών. Ο επίμονος Τούρμπο αρνείται να συμμορφωθεί και αποφασίζει να φύγει να πάει να βρει την τύχη του όταν ξαφνικά, ύστερα από ένα περίεργο ατύχημα αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις που του επιτρέπουν να κινείται με απίστευτη ταχύτητα. Ξεκινά, λοιπόν, το απίθανο ταξίδι του αψηφώντας κάθε δυσκολία με σκοπό να εκπληρώσει το όνειρό του: να συναγωνιστεί απέναντι στους καλύτερους στον αγώνα Indianapolis 500. Ο Τούρμπο, είναι το απόλυτο αουτσάιντερ που επιδιώκει το φαινομενικά αδύνατο έχοντας πάντα στο μυαλό του τη φράση «κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, κανένας ονειροπόλος δεν είναι μικρός». Ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.

Διανομή: Odeon

Στις αίθουσες από 18.07.13