Horrible Bosses - Αφεντικά για σκότωμα

Παραγωγή: ΗΠΑ 2011

Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Seth Gordon

Πρωταγωνιστούν: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Colin Farrell, Jamie Foxx, P.J.Byrne, Michael Albala.

Υπόθεση: Ο Νικ μισεί το αφεντικό του τον κ. Χάρκεν που τον βασανίζει από το ξημέρωμα μέχρι τη νύχτα και του κάνει τη ζωή μαύρη αν αργήσει ένα λεπτό. Δεν μπορεί όμως να παραιτηθεί γιατί τον εκβιάζει. Ο Ντέηλ μισεί την αφεντικίνα του Δρ. Χάρις γιατί του την πέφτει ενώ ξέρει ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί. Δεν μπορεί όμως να παραιτηθεί γιατί τον έχει στο χέρι λόγω παλαιότερων κατηγοριών για παρενόχληση παιδιού. Ο Κερτ συμπαθεί και τη δουλειά του και το αφεντικό του αλλά δυστυχώς όταν αυτό πεθαίνει αναλαμβάνει ο γιος του, ψυχάκιας με την κοκαϊνη να βγαίνει από τα αυτιά του. Επειδή όμως θα ήταν όμως τρέλα να παραιτηθεί κανείς σήμερα με τέτοια οικονομική κρίση οι τρεις ταλαίπωροι φίλοι απλά κάθονται και τα πίνουν και λένε τον πόνο τους και συζητάνε τρελά σενάρια πώς θα μπορούσαν να τους ξεφορτωθούν. Πριν να το καταλάβουν ωστόσο βρίσκονται με ένα σύμβουλο δολοφονιών στη δούλεψή τους να τους καθοδηγεί πώς να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Μαύρη κωμωδία με φόντο τις εργασιακές σχέσεις και την φονική τροπή που μπορούν να πάρουν όταν τα αφεντικά πάρουν αέρα και οι υπάλληλοι πάρουν ανάποδες… το μέλλον? Μη βάζετε ιδέες. Από τον συνδημιουργό του ντοκιμαντέρ Freakonomics (2010) και άνθρωπο για όλες τις κινηματογραφικές δουλειές Σεθ Γκόρντον

Διάρκεια: 98 λεπτά