Gran Hotel La Florida Barcelona

Κτισμένο πάνω σε ένα φυσικό μπαλκόνι στο βουνό Tibidabo, το πεντάστερο Gran Hotel La Florida, αγαπημένο στέκι των διάσημων επισκεπτών της πόλης, απολαμβάνει μία εντυπωσιακή θέα σε ολόκληρη την Βαρκελώνη και τον ανοικτό Μεσογειακό ορίζοντα. Απέχει μόνο 7 χλμ από το κέντρο της συναρπαστικής πόλης και 23 χλμ από το αεροδρόμιο El Prat.

Το ξενοδοχείο ξεκίνησε την λειτουργία του το 1924 και από τότε διατηρεί αναλλοίωτη την κομψότητα του και το λεπτό γούστο, ιδιαίτερα δε μετά την σχετικα πρόσφατη ανακαίνιση του το 2001. Διαθέτει 70 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και 8 πολυτελών σουιτών. 'Ολα τα δωμάτια προσφέρουν μαρμάρινα μπάνια, όλες τις σύγχρονες ανέσεις, συνδυάζοντας με μαεστρία το κλασικό με το μοντέρνο, ενώ τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν μαγική θέα. 

Για το φαγητό σας επιλέξτε το διαχρονικά αριστοκρατικό L' Orangerie. Στην αποκαλυπτική βεράντα του θα απολαύσετε μία αξέχαστη πανδαισία Καταλανικών και Μεσογειακών γεύσεων με την συνοδεία 350 εκλεκτών κρασιών. Για ένα πιό ελαφρύ μενού κάτω από τον έναστρο ουρανό της Βαρκελώνης, προτιμήστε να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα του Gastrobar Miramar με την συνοδεία απαλής ζωντανής μουσικής.

Επειδή η Βαρκελώνη για να εξερευνηθεί πλήρως σε όλες τις μορφές της χρειάζεται αρκετή ενέργεια, την προσωπική σας ευεξία και αναζωογόνηση μυαλού και σώματος, θα την αναλάβουν τα έμπειρα χέρια των επαγγελματιών του Zen Zone Spa μέσα σε μία μοναδική ambient ατμόσφαιρα.

Απαραίτητο must στην διάρκεια της διαμονής σας είναι να επισκεφθείτε το θεματικό πάρκο αναψυχής του Tibidabo (www.tibidabo.cat), ένα απο τα αρχαιότερα στον κόσμο με ιστορία 100 ετών. 
www.hotellaflorida.com

 by Vangelis Korros