Don Jon – Δον Ζουάν

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2013

Διάρκεια: 90 λεπτά

Είδος: Κομεντί

Σκηνοθεσία: Joseph Gordon-Levitt

Πρωταγωνιστούν: Joseph Gordon-Levitt, Scarlet Johansson, Julianne Moore, Tony Danza, Glenne Headly, Brie Larson, Rob Brown, Jeremy Luke, Paul Ben-Victor, Italia Ricci, Lindsey Broad, Amanda Perez, Sarah Dumont, Sloane Avery

Guest Stars: Anne Hathaway, Channing Tatum, Meagan Good, Cuba Gooding Jr.

Υπόθεση: Ο Τζον Μαρτέλλο είναι νέος, όμορφος  και παλαιών αρχών. Οι φίλοι του τον αποκαλούν “Don Jon”, λόγω της γοητείας που ασκεί στο γυναικείο φύλο. Ο Τζον όμως είναι και εθισμένος στην ιντερνετική πορνογραφία που απολαμβάνει καθημερινά καθηλωμένος με τις ώρες στην οθόνη του υπολογιστή του.  Από την άλλη η Μπάρμπαρα είναι μια πανέμορφη πλην αφελής κοπέλα, που μεγάλωσε με καλές ρομαντικές κομεντί, κι ονειρεύεται τη μέρα που θα βρει τον ιππότη που θα την πάρει να φύγουν μαζί στο ηλιοβασίλεμα. Κόντρα στις κοινωνικές φαντασιώσεις και τα όνειρα τους, οι δύο τους θα προσπαθήσουν να έρθουν κοντά ανακαλύπτοντας την πραγματική οικειότητα με απρόσμενα και ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Μια κωμωδία για τη σχέση ενός άντρα εθισμένου στο πορνό και μιας κοπέλας εθισμένης στις  ρομαντικές κομεντί αποτελεί το κινηματογραφικό ντεμπούτο πίσω απ την κάμερα για τον ταλαντούχο και τολμηρό στις επιλογές του νεαρό πρωταγωνιστή του ανεξάρτητου αμερικάνικου σινεμά. Ήδη έχει κάνει με επιτυχία το γύρο πολλών κινηματογραφικών φεστιβάλ.

Διανομή: Seven Films & Σπέντζος φιλμ

Στις αίθουσες από 24.10.13