Badrutt's Palace Hotel Saint Moritz

Το Saint Moritz είναι μία από τις μαγικές και χαρισματικές τοποθεσίες της Ελβετίας που την έκαναν αξιαγάπητη σε όλο τον κόσμο.Κοσμοπολίτικο σε υπερθετικό βαθμό, απέχοντας 2.5 ώρες με το αυτοκίνητο και μισή ώρα με το αεροπλάνο από την Ζυρίχη, αποτελεί ναό για τους λάτρεις των χειμερινών sports, αφού φιλοξενεί μέσα σε ένα ονειρικό Αλπικό περιβάλλον την μεγαλύτερη περιοχή χιονοπιστών στην χώρα της σοκολάτας. Η Corviglia,η Gorvatch και η Diavolezza, πλημμυρίζουν από σκιέρς και σέρφερς με τις πρώτες νυφάδες του χιονιού.www.stmoritz.ch

Στην καρδιά του χωριού, κτισμένο σε υψόμετρο 1856μ, το Badrutt's Palace Hotel σας περιμένει για να σας ταξιδέψει στις σελίδες ενός παραμυθιού που ακροβατεί ανάμεσα στον πάγο των 'Aλπεων και την ζεστασιά της φιλοξενίας του. Πρωτοάνοιξε τις πύλες του το 1896 και από τότε προσφέρει στους καλεσμένους του τις υψηλότερες προδιαγραφές στις ανέσεις και την διακριτική πολυτέλεια.

Διαθέτει 157 standard δωμάτια και 37 σουίτες, όλα με εντυπωσιακή θέα στις 'Aλπεις και στην λίμνη.

Εξι θεματικά διακοσμημένα εστιατόρια θα σας ξεναγήσουν σε ένα γαστρονομικό παράδεισο και το μοναδικό κέντρο spa θα συντελέσει στην αναζωογόνηση σας. Η Palace Gallerria χαρίζει την ευκαιρία να αγοράσετε επώνυμες φίρμες κορυφαίων σχεδιαστών σε ότι πιό σύγχρονο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά σε όλες τις εκφάνσεις της μόδας. Στο Embassy Ballroom πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα σημαντικότατο πολιτιστικό δρώμενο.

Στις 5 Ιανουαρίου θα φιλοξενήσει τα αστέρια της όπερας του διάσημου θεάτρου της Αγίας Πετρούπολης Mariinsky και στις 7 Μαρτίου το πασίγνωστό Παριζιάνικο καμπαρέ Crazy Horse. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης στους πελάτες του για διαμονή από 2 νύχτες και πάνω δωρεάν Ski pass για όλα τα ορεινά τρένα και τελεφερίκ της ευρύτερης περιοχής.
www.badruttspalace.com 

 by Vangelis Korros