A Winter's Tale - Μια Χειμωνιάτικη Ιστορία

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2014

Διάρκεια: 118 λεπτά

Είδος: Ρομαντικό Δράμα Φαντασίας

Σκηνοθεσία: Akiva Goldsman

Πρωταγωνιστούν: Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Jennifer Connelly, Russell Crowe, Eva Marie Saint, Will Smith, William Hurt, Ripley Sobo, Matt Bomer, Lucy Griffiths, Finn Wittrock, Kevin Durand, Kevin Corrigan, Graham Greene.

Υπόθεση: Στη Νέα Υόρκη του τέλους του 19ου αιώνα ο διαρρήκτης Πήτερ Λέηκ μπουκάρει σε μια έπαυλη που νομίζει ότι είναι άδεια όπου συναντά τη νεαρή Μπέβερλι, κόρη της οικογένειας που πάσχει από φυματίωση και έχει πολύ λίγο χρόνο ζωής. Φυσικά την ερωτεύεται αλλά για να τη σώσει πρέπει να νικήσει τους δαίμονες (κυριολεκτικά) που τον καταδιώκουν… Στη σύγχρονη Νέα Υόρκη ένας διαβάτης στο Σέντραλ Παρκ πέφτει πάνω σε ένα κοριτσάκι που συνοδεύεται από τη μητέρα του και το οποίο προκύπτει ότι πάσχει από μη ιάσιμο καρκίνο. Οι δαίμονες όμως είναι πάντα εκεί…

Μια ρομαντική ιστορία με τα όλα της, που ξεχειλίζει από καλά πνεύματα, με την ωραία δεσποσύνη να σώζεται από τον καβαλάρη με το λευκό άλογο, με έναν ανθρωπόμορφο δαίμονα με τη μορφή του Ράσελ Κρόου που το διασκεδάζει αφάνταστα, τον Διάβολο αυτοπροσώπως με τη μορφή του Γουίλ Σμιθ σε πολύ σαρκαστική έκτακτη εμφάνιση και με τον Πανάγαθο να δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντα άνθρωπο. Θεαματικό και χορταστικό ρομαντικό έπος που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μαρκ Χέλπριν που κυκλοφόρησε το 1983. Μπορεί να ακούγεται κιτς αλλά διασώζεται από τον βραβευμένο με Oscar σεναριογράφο του Beautiful Mind Ακίβα Γκόλντσμαν που δείχνει να έχει πάρει πολύ σοβαρά το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Διανομή: Village Films

Στις αίθουσες από 13.02.14