That Awkward Moment – Τα Αγόρια της Διπλανής Πόρτας

Παραγωγή: ΗΠΑ - 2014

Διάρκεια: 94 λεπτά

Είδος: Ρομαντική Κομεντί

Σκηνοθεσία: Tom Gormican

Πρωταγωνιστούν: Zac Efron, Michael B. Jordan, Miles Teller, Imogen Poots, Mackenzie Davis, Jessica Lucas, Addison Timlin, Josh Pais, Evelina Turen.

Υπόθεση: Η ταινία ξεκινά με το θεώρημα ότι σε κάθε σχέση έρχεται η στιγμή που γίνεται η καθοριστική ερώτηση “Και τώρα;”. Αυτή η άβολη στιγμή όπως είναι και ο πρωτότυπος τίτλος της ταινίας. Ο Ντάνιελ, παντρεμένος αλλά πρόσφατα με τα παπούτσια στο χέρι, προσπαθεί να βρει παρηγοριά στην αντροπαρέα των παλιών κολλητών του Τζέισον και Μάικι που δεν αφήνουν θηλυκή γάτα να περάσει. Οι τρεις κολλητοί συμφωνούν ότι εφεξής δεν θα κάνουν σοβαρή σχέση Παρόλα αυτά, και οι τρεις τους γνωρίζουν κοπέλες που τους γοητεύουν. Όταν όμως φθάνει η «άβολη στιγμή» και καλούνται να παραδεχτούν τη σχέση τους και να δεσμευτούν, τα πράγματα δυσκολεύουν…

Οι επιλογές είναι δύο: είτε η σχέση να πάει σοβαρά, είτε να μην πάει… καθόλου!

Η Νέα Υόρκη, τρία όμορφα και πετυχημένα αγόρια, πολλά απελευθερωμένα κορίτσια, οι κλασσικές παρεξηγήσεις της ρομαντικής κομεντί, κάποιες αστείες σκηνές και τίποτα που να μην έχουμε ξαναδεί και ξαναδεί. Η ταινία κυλάει ήρεμα προς το προβλέψιμο φινάλε σαν θεώρημα που έχει ήδη αποδειχθεί από την πρώτη σκηνή ενώ θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί καλύτερα τους αποδεδειγμένα ταλαντούχους πρωταγωνιστές της. Πάντως κατεβαίνει ευχάριστα (συνοδεία αναψυκτικού) και συνάντησε την αναμενόμενη επιτυχία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Διανομή: Village Films

Στις αίθουσες από 17.04.14