«Οι καρδιές που αγαπάνε»

Η Έφη Οικονομάκη μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία με τον Τάκη Σούκα στο θέατρο Χυτήριο με την παράσταση «Αν μ’ αγαπούσες λίγο», ξαναμπαίνει στο στούντιο για να ολοκληρώσει τη δισκογραφική της δουλειά.
Μια δουλειά που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με τον τίτλο «Οι καρδιές που αγαπάνε». Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών τής έχει εμπιστευθεί πέντε επανεκτελέσεις, ενώ έχει γράψει και πέντε καινούρια τραγούδια που θα κάνουν τη διαφορά!
Όπως ο Τάκης Σούκας δηλώνει «Η Έφη Οικονομάκη, ως εξαιρετική λαϊκή τραγουδίστρια αλλά και ηθοποιός, είναι για μένα αυτό που θα ήθελα αυτή τη στιγμή για τα τραγούδια μου. Η Έφη, η Νεράιδα μου -όπως την αποκαλώ, είναι η ιδανική ερμηνεύτρια. Αυτός ο συνδυασμός σκηνικής παρουσίας, λάμψης και τραγουδιστικής αρτιότητας θα δώσει στα τραγούδια μου μια καινούργια επανεκτέλεση με άλλη προσέγγιση. Είμαι πολύ ευτυχής για αυτή τη συνεργασία!».

Στη νέα αυτή δουλειά θα υπάρχει και ένα ντουέτο με συμμετοχή – έκπληξη, που θα συζητηθεί!

Την ενορχήστρωση όλων των τραγουδιών έχει αναλάβει ο Γιάννης Μιχαήλ.

Ο Μίλτος Καρατζάς γνωστός για τις δυναμικές παραγωγές του είναι η εγγύηση αυτής της συνεργασίας, καθώς ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την εταιρία του, την Final Touch.