22 Jump Street

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2014                                                                      

Διάρκεια: 112 λεπτά

Είδος: Κωμωδία                                            

Σκηνοθεσία: Phil Lord, Christopher Miller

Πρωταγωνιστούν: Jonah Hill, Channing Tatum, Peter Stormare, Wyatt Russell, Amber Stevens, Jillian Bell, Ice Cube, The Lucas Brothers, Nick Offerman, Jimmy Tatro, Caroline Aaron, Craig Roberts, Marc Evan Jackson, Joe Chrest, Eddie J. Fernandez. 

Υπόθεση: Μετά την πρώτη επιτυχημένη μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς 21 Jump Street στη μεγάλη οθόνη, οι απολαυστικοί Jonah Hill και Channing Tatum επιστρέφουν στους ξεκαρδιστικούς ρόλους των δυο γκαφατζήδων αστυνομικών Schmidt και Jenko. Για τη νέα τους μυστική αποστολή, ο Schmidt (Jonah Hill) και ο Jenko (Channing Tatum) θα χρειαστεί να ανταλλάξουν τα όπλα τους με κάρτες μέλους σε Αδελφότητες Κολεγίου. Οι δυο τους θα ζήσουν μοναδικές κολεγιακές εμπειρίες για να εξιχνιάσουν μια επικίνδυνη μυστική οργάνωση που πουλά ναρκωτικά στους φοιτητές. Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι η ζωή στο κολέγιο είναι, στην καλύτερη περίπτωση, χαοτική και απολαυστικά επικίνδυνη. Η φιλία τους θα δοκιμαστεί από νέα πρόσωπα. Ωστόσο τα πάντα θα έρθουν στη θέση τους με το εκρηκτικό φινάλε…

Ξεχάστε το στόρι!!! Αυτή τη φορά οι δημιουργοί Phil Lord και Christopher Miller (Βρέχει Κεφτέδες) ξεπερνούν τον εαυτό τους και μας προσφέρουν μια μεταμοντέρνα βερσιόν των αδελφών Μαρξ και του Χοντρού Λιγνού με τους δύο πρωταγωνιστές να επεκτείνουν τους χαρακτήρες που δημιούργησαν στην προηγούμενη ταινία, εμπλουτίζοντας τους με αντιομοφοβικό χιούμορ και περιβάλλοντάς τους με ανεπανάληπτους κωμικούς χαρακτήρες. Όλα αυτά με θανατερές ατάκες που δύσκολο να αφήσουν θεατή αγέλαστο. Πανέξυπνο, αυτοσαρκαζόμενο και καρτουνίστικο το φιλμ βλέπεται με μεγάλη ευχαρίστηση τόσο από το πλατύ κοινό όσο και από πιο υποψιασμένους σινεφίλ. 

Διανομή: Feelgood Entertainment 

Στις αίθουσες από 07.08.14