Cuban Fury – Κουβανέζικος Έρωτας

Παραγωγή: Βρετανία – 2014                                                               

Διάρκεια: 98 λεπτά

Είδος: Κομεντί                                              

Σκηνοθεσία: James Griffiths

Πρωταγωνιστούν: Nick Frost, Chris O'Dowd, Rashida Jones, Olivia Colman, Kayvan Novak,  Rory Kinnear, Tim Plester, Susana Montero, Alexandra Roach, Steve Oram, Janine Wood και ο Ian McShane. 

Υπόθεση: Ο υπέρβαρος μηχανικός Μπρους Γκάρετ έχει χάσει τη φόρμα του, την πίστη του στην αγάπη και την όρεξη για ζωή και χορό, που ήταν το εφηβικό του πάθος. Όταν εμφανίζεται η Τζούλια, μια όμορφη, αστεία Αμερικανίδα που αναλαμβάνει τη διεύθυνση της εταιρείας που δουλεύει ο Μπρους, τότε κάτι μέσα του τον ωθεί να επανεξετάσει τη βαρετή του ύπαρξη. Μόνο που πρόκειται για άπιαστο όνειρο αφού επιπλέον τη διεκδικεί ο αρρενωπός συνάδελφος του Ντριου, γεγονός που σπρώχνει τον Μπρους στο να παραιτηθεί από κάθε προσπάθεια. Αρκεί η βοήθεια της πιστής αδελφής του και ενός θεότρελου Ιρανού φίλου του για να ζωντανέψει το χορευτικό τέρας μέσα του και να ζήσει έναν κουβανέζικο έρωτα;

Απολαυστική κωμωδία που δίνει την ευκαιρία στον δημοφιλή Βρετανό κωμικό Νικ Φροστ, έτερον ήμισυ του Σάιμον Πεγκ, να ξεδιπλώσει μόνος αυτή τη φορά τα πληθωρικά του χορευτικά ταλέντα και να γεμίσει κυριολεκτικά την οθόνη με τη συμπαθή παρουσία του. Η συνταγή «πληγωμένο αγόρι αναζητά τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και τη βρίσκει στο πρόσωπο της πριγκίπισσας του χορού» έχει δουλευτεί ικανοποιητικά από τους συντελεστές αυτής της ευχάριστης και διδακτικής κομεντί και με τη βοήθεια του εξαιρετικού καστ κατεβαίνει ευχάριστα όσο διαρκεί η ταινία. 

Διανομή: Feelgood Entertainment 

Στις αίθουσες από 14.08.14