Step Up All In

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2014

Διάρκεια: 112 λεπτά

Είδος: Μουσικοχορευτικό                              

Σκηνοθεσία: Trish Sie

Πρωταγωνιστούν: Ryan Guzman, Briana Evigan, Adam G. Sevani, Misha Gabriel Hamilton, Stephen Boss, Stephen Stevo Jones, David Shreibman, Mari Koda, Christopher Scott. 

Υπόθεση: Μετά από πολλές προσπάθειες στο Χόλιγουντ η ομάδα του Σον (Ράιαν Γκούζμαν) διαλύεται και επιστρέφει στο Μαϊάμι χωρίς εκείνον. Αρνούμενος να εγκαταλείψει το όνειρο του, ο Σον μένει στο Λος Άντζελες. Όταν μαθαίνει για έναν επερχόμενο διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας, που θα μπορούσε να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία ζωής, θα συνεργαστεί με ορισμένους εξαιρετικούς χορευτές, για να δημιουργήσει μια νέα ομάδα χορού. Ο Σον σύντομα συγκεντρώνει τους LMNTRIX, ένα χορευτικό γκρουπ, με τους πιο ταλαντούχους χορευτές της περιοχής. Η όμορφη και πεισματάρα Άντι (Μπριάνα Έβιγκαν) είναι αυτή που ξεχωρίζει. Η ομάδα προπονείται σκληρά και λαμβάνει μέρος στους τελικούς του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας ισχυρές αντίπαλες ομάδες από το Λος Άντζελες. 

Μοναδικές χορογραφίες στην πέμπτη συνέχεια της σειράς ταινιών Step up, που διαγράφει, ήδη, ικανοποιητική πορεία στο παγκόσμιο box office. Ανάμεσα σε μιούζικαλ, ταινία δρόμου και τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού πρόκειται για μια σειρά ταινιών γυρισμένες κυρίως από χορογράφους χωρίς δραματουργικό ενδιαφέρον αλλά με ξεχωριστή ενέργεια και ικανότητα να μεταφέρει στο κοινό το ανεξέλεγκτο πάθος του χορού. Ας κερδίσει ο καλύτερος… 

Διανομή: Odeon 

Στις αίθουσες από 04.09.14