Cookies στο
Grand Magazine

To Grand Magazine χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Για να συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το site, παρακαλούμε επιτρέψτε τα cookies, αλλιώς μπορείτε να ανατρέξετε σε οδηγίες του browser σας για το πως θα τα αποκλείσετε.
Επιτρέπω τα Cookies
ΚουζίναΣαλάτες

Coleslaw (Κόσλοου)


Υλικά για 4 μερίδες


4 φλ. ψιλοκομμένο λάχανο 

2 καρότα, ξεφλουδισμένα

½ ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια

1 κόκκινη ή πράσινη πιπεριά, χωρίς τους σπόρους

1 φλ. μαγιονέζα

Αλάτι

Πιπέρι

 

Εκτέλεση


1. Βάλτε το λάχανο να στραγγίσει καλά και κατόπιν σε μπολ, τρίψτε τα καρότα στο ψιλό, κόψτε το φρέσκο κρεμμύδι και τη πιπεριά σε πολύ λεπτές λωρίδες και προσθέστε τα στο λάχανο. Βάλτε στο μπολ στο ψυγείο.

2. Ανακατέψτε με μαγιονέζα λίγο πριν το σερβίρισμα και προσθέστε αλάτι και πιπέρι αν χρειάζεται.


Hints & Tips


Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές της σαλάτας με προσθήκη φρέσκων μυρωδικών ή τη χρήση κόκκινου ή κινέζικου λάχανου.

Αντικαταστήστε την πιπεριά και το φρέσκο κρεμμύδι με μικρά ζάρια ανανά (φρέσκος ή κονσέρβα).

Η κόσλοου είναι μια σαλάτα που σερβίρεται ως πιάτο αλλά και ως σαλάτα μέσα σε wraps και σάντουιτς.

Βαθμολογήστε:
Βαθμολογία: 0/5