Ouija – Ouija Πίνακας Πνευμάτων

Παραγωγή: ΗΠΑ– 2014 

Διάρκεια: 89 λεπτά

Είδος: Τρόμου  

Σκηνοθεσία: Stiles White

Πρωταγωνιστούν: Olivia Cooke, Ana Coto, Daren Kagasoff, Bianca A. Santos, Douglas Smith, Shelley Hennig, Sierra Heuermann, Sunny May Allison, Lin Shaye, Claudia Katz, Vivis Colombetti, Robyn Lively, Matthew Settle, Afra Sophia Tully, Claire Beale, Izzie Galanti. 

Υπόθεση: Μετά την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης, η Λέιν και η παρέα της βρίσκουν έναν αποκρυφιστικό πίνακα Ouija και αποφασίζουν μεταξύ σοβαρού και αστείου να τον χρησιμοποιήσουν για να επικοινωνήσουν με το πνεύμα της νεκρής φίλης τους και να την αποχαιρετήσουν. Ο πίνακας φαίνεται να λειτουργεί και τους παρασύρει να εισχωρήσουν στα μυστικά του σπιτιού της νεκρής,  μέσω της επικοινωνίας τους με ένα πνεύμα που, αρχικά, θεωρούν πως είναι το δικό της. Όσο προχωρούν όμως, όλο και περισσότερα σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Το αποκρυφιστικό αυτό μεταφυσικό θρίλερ, παραγωγής Μάικλ Μπέι, αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του σεναριογράφου Στάιλς Γουάιτ (Possession, Knowing). Σκοτεινά πνεύματα, μακάβρια μυστικά, χαρακτηρισμός PG 13 στις ΗΠΑ, χαμηλό κόστος, έξοδος στην Αμερική τη νύχτα του Halloween και η επιτυχία θεωρείται (και είναι) εξασφαλισμένη. Παραλλαγή στο ίδιο έργο, το box office να ναι καλά. 

Διανομή: UIP 

Στις αίθουσες από 27.11.14