Ένας άλλος κόσμος από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Είναι γεγονός! Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και η πολυαναμενόμενη δεύτερη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρίσκεται πια στο στάδιο του μοντάζ. Υπάρχει όμως πλέον τίτλος και καραμπινάτο διεθνές όνομα μεταξύ των πρωταγωνιστών. Και τι όνομα! Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και φαβορί για το φετινό Oscar για το ρόλο του στο Whiplash JK Simmons!

«Ένας άλλος κόσμος». Μία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει. Τρεις ιστορίες ανθρώπων, Ελλήνων και ξένων, που αναζητούν και βρίσκουν τον έρωτα σε μια εποχή δύσκολη που τους φέρνει αντιμέτωπους με την Ιστορία.

Να θυμίσουμε ότι εκτός από τον διάσημο πρωταγωνιστή της η ταινία διαθέτει ένα καστ αξιόλογων Ελλήνων και ξένων ηθοποιών: Andrea Osvart, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη και η απαστράπτουσα, όπως φαίνεται και από το backstage φιλμάκι, Μαρία Καβογιάννη.

Ένας άλλος κόσμος έρχεται μέσα από τον φακό και τη γραφή του δημιουργού του Αν, της πιο πετυχημένης Ελληνικής ταινίας των τελευταίων ετών. Και αν ο διάσημος πρωταγωνιστής της σηκώσει τελικά στα χέρια του το χρυσό αγαλματάκι του Oscar, οι διεθνείς μετοχές της ταινίας θα ανέβουν κατακόρυφα. Greece is the word ούτως ή άλλως!

Παραγωγή: Plus Productions S.A.

Συμπαραγωγή: Alpha, Aegean Airlines και ΟΤΕ TV

Παραγωγός: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Chris Papavasiliou – Dorothea Paschalidou    

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015 σε διανομή της Village Films. Στο εξωτερικό θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο «Worlds apart».

Δείτε παρακάτω το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας καθώς και τα backstage με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον J.K. Simmons και την Μαρία Καβογιάννη.