Cookies στο
Grand Magazine

To Grand Magazine χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Για να συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το site, παρακαλούμε επιτρέψτε τα cookies, αλλιώς μπορείτε να ανατρέξετε σε οδηγίες του browser σας για το πως θα τα αποκλείσετε.
Επιτρέπω τα Cookies
ΚουζίναΣάλτσες - Σούπες

Guacamole (Γουακαμόλε)


Υλικά για 3-4 μερίδες

1 ώριμo αβοκάντο 

1/2 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη

2 κ.γλ. φρέσκο ​​χυμό λεμονιού

1 μέτρια ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

3-4 σταγόνες ταμπάσκο

1 κ.σ. κόλιαντρο

Αλάτι


Εκτέλεση

1. Χτυπήστε σε μπλέντερ το αβοκάντο, το σκόρδο, το χυμό λεμόνι και το ταμπάσκο για λίγα δευτερόλεπτα.

2. Ανακατέψτε στο μίγμα την ντομάτα και το κόλιαντρο.

3. Προσθέστε αλάτι και σερβίρετε.



Hints & Tips

Μεξικάνικη σάλτσα, γαρνίρεται με tacos ή chips tortillas, φρυγανισμένο ψωμί ή κράκερ και συνοδεύει ποτό.

Η σάλτσα γουακαμόλε χρησιμοποιείται και σε άλλες μεξικάνικες συνταγές ως συστατικό.

Βαθμολογήστε:
Βαθμολογία: 5/5