Home – Επιτέλους Φθάσαμε Σπίτι (και σε 3D)

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2015 

Διάρκεια: 94 λεπτά

Είδος: Animation

Βαθμολογία: * *

Σκηνοθεσία: Tim Johnson

Ακούγονται οι: Jim Parsons, Rihanna, Steve Martin, Jennifer Lopez, Matt Jones.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά βερσιόν ακούγονται οι: Φοίβος Ριμένας, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Κανέλλος, Άντρια Ράπτη, Αποστόλης Ψυχράμης, Κατερίνα Γκίργκις και ο Ηλίας Ζερβός που είχε και τη σκηνοθετική επιμέλεια.

Υπόθεση: Όταν η εξωγήινη φυλή των Μπουβ καταφτάνει στη Γη, κυνηγημένη από ένα πανίσχυρο άσπονδο εχθρό, εκτοπίζει σύσσωμο το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσει ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψει σε νέο της σπίτι.  Ο Ουπς, ένας αξιαγάπητος, αλλά αταίριαστος με τη φυλή του, εξωγήινος, μπαίνει στο στόχαστρο όλων μετά από μια θανάσιμη γκάφα. Δραπετεύοντας, συναντά και αναπτύσσει μία απίθανη φιλία με ένα ανθρωποκόριτσο την Τιπ που αναζητά τη χαμένη μητέρα της. Μέσα από μια σειρά κωμικών περιπετειών με την Τιπ, ο Ουπς αρχίζει να καταλαβαίνει ότι το να είσαι διαφορετικός και να κάνεις λάθη είναι φυσικό κομμάτι της ύπαρξης και μαζί ανακαλύπτουν το πραγματικό νόημα της λέξης «σπίτι», κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Διασκεδαστικό και θεαματικό ψηφιακό καρτούν με ένα ευρηματικό και αξιολάτρευτο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, με θετικά μηνύματα για την αποδοχή της διαφορετικότητας και την ειρηνική συνύπαρξη αλλά περιορισμένο σαν σύνολο και προορισμένο για τις μικρότερες ηλικίες. Πάσχα έρχεται, οπότε… 

Διανομή: Odeon 

Στις αίθουσες από 02.04.15