ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΛΑΚΗ

Η μουσική οικογένεια της Stigma Records, συνεχώς και μεγαλώνει, κερδίζοντας καθημερινά το στοίχημα της με πολύ προσεγμένες μουσικές παραγωγές και νέες πολλά υποσχόμενες συνεργασίες.

Mη ξεχνώντας την υπόσχεσή και το αρχικό κίνητρο δημιουργίας της ότι θα

βρίσκεται συνεχώς δίπλα τόσο σε νέους όσο και ήδη αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες που έχουν ταλέντο και διάθεση για έκφραση μέσω της μουσικής.

Η δυναμική και καθημερινά ανοδική πορεία της STIGMA RECORDS, συνεχίζεται με τη μουσική επιστροφή της Μαρίας Καρλάκη, σε μία συνεργασία που σίγουρα θα συζητηθεί!!!

Η Μαρία Καρλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα Ξεκίνησε από τα 7 της να ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική. Συνέχισε να υπηρετεί αυτό το είδος μουσικής μέχρι το 2004 όπου ξεκίνησε τα πρώτα της μουσικά βήματα στη Θεσσαλονίκη, δουλεύοντας σε πολλά από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης. Παράλληλα πήγαινε σε 2 σχολές όπου και απέκτησε 2 πτυχία Κινησιοθεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικής. Συγχρόνως όμως για τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι, έκανε μαθήματα ορθοφωνίας, τοποθέτησης, τζαζ και βυζαντινή μουσική.

Η αγάπη της γι' αυτό δεν την άφησε εκεί. Το Φεβρουάριο του 2006 μπήκε στο Dream Show όπου έγινε ευρύτερα γνωστή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τη ζεστασιά της φωνής της.

Αυτή η διάκριση της έφερε συνεργασίες όπως : Θέμης Αδαμαντίδης, Άντζελα Δημητρίου, Αντύπας, Πάνος Κιάμος, Νίκος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Πάολα, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Τσαλίκης, Κέλλυ Κελεκίδου, Ειρήνη Μερκούρη και άλλοι πολλοί.

Εδώ και λίγες ημέρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία STIGMA RECORDS (από όπου και η φώτο) κι έχοντας δίπλα της από εδώ και κάτω, τόσο τη διεύθυνση της εταιρείας (Αργύρης Ναστόπουλος - Παντελής Ελ Μπάρρυ), όσο και όλη τη δημιουργική ομάδα αυτής, η μουσική της συνέχεια . . . ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΦHΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ STIGMA !!!