Barbie in Rock’n’Royals – Barbie: Η Πριγκίπισσα και η Ροκ Σταρ

Παραγωγή: ΗΠΑ – 2015 

Διάρκεια:  84 λεπτά

Είδος: Animation

Βαθμολογία: * *

Σκηνοθεσία: Karen J Lloyd

Μουσική και τραγούδια: Gabriel Mann, Rebecca Kneubuhl

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ

Σκηνοθεσία: Μαρία Πλακίδη

Μετάφραση: Χαρά Ζησιμάτου

Μουσική Επιμέλεια: Ηλίας Αχλαδιώτης

Ηχοληψία Διαλόγων: Νίκος Ριζικιανός

Studio Ηχογράφησης: Sierra Post

Cast: ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΟΡΤΝΕΪ ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ,  ΕΡΙΚΑ ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΛΑΙΔΗ ΑΝΝ ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΚΛΑΪΒ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΦΙΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ, ΡΕΪΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΖΙΑ           ΒΑΣΩ ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ,

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΟΜΠΡΕΪ ΖΩΗ ΚΑΤΣΑΤΟΥ, ΜΑΡΚΟΥΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΣΛΟΑΝ ΙΝΩ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΓΚΟΥΕΝΑΘ ΧΡΙΣΤΕΛΑ ΓΚΙΖΕΛΗ, ΚΟΝΟΡ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΖΕΝΕΒΙΒ ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΟΛΙΒΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ.

Συμμετέχουν: Πέτρος Σπυρόπουλος, Χαρά Ζησιμάτου, Κατερίνα Γκίργκις, Ανδρέας Ρήγας, Μαρία Κατριβέση, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Μαρίνα Σάττι, Βάσια Ζαχαροπούλου, Φένια Ζαχαρίου, Θανέλα Αβραμέα, Ιάσων Μίστσης.

Υπόθεση: Για πρώτη φορά σε μιούζικαλ η αγαπημένη των μικρών κοριτσιών Barbie πρωταγωνιστεί ως μοντέρνα Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ που, ξαφνικά, βλέπει τον κόσμο της να ανατρέπεται, όταν αλλάζει θέση από λάθος με την Έρικα, μια διάσημη ροκ σταρ. Οι δύο αυτοί τελείως διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν η Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ καταλήγει στην Ποπ Κατασκήνωση και η Έρικα στη Βασιλική. Κι ενώ οι αρχηγοί των δύο ανταγωνιστικών κατασκηνώσεων προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση, τόσο η Κόρτνεϊ όσο και η Έρικα μαθαίνουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να αποκτούν νέους, απρόσμενους φίλους. Μάλιστα, όταν τα κορίτσια μαθαίνουν πως και οι δύο κατασκηνώσεις απειλούνται να κλείσουν, συμφιλιώνονται και συνεργάζονται με μια φωνή σε ένα επικό show που αποδεικνύει πως όλα είναι εφικτά όταν τολμάς! 

Μάλιστα! Λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία (τα δημοτικά βέβαια) η ξανθιά Barbie της Mattel επισκέπτεται τις σκοτεινές αίθουσες, ίσως για να κάνει παρέα στον επίσης ετήσιο επισκέπτη μας Woody Allen. Αυτή τη φορά η πριγκίπισσα ροκάρει, τύπου Reality μουσικού διαγωνισμού. Ενδιαφέρον το θέμα, χιλιοφορεμένο από τον Αιχμάλωτο της Ζέντα μέχρι το Πολυθρόνα για δύο, διεκπεραιωτική τουλάχιστον (για να μην πω φτηνιάρικη) η εκτέλεση του animation, ίσα-ίσα για να βγει το show, αν και τα τραγουδάκια είναι καλά για το κοινό στο οποίο απευθύνονται. Συγκριτικά είναι πολύ ποιοτικότερη η δουλειά των συντελεστών της Ελληνικής μεταγλώττισης που δίνει ζωή σ αυτό το κιτς κοριτσίστικο παραμυθάκι με ροζ τόνους.

Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και τα δύο αστεράκια απονέμονται αυστηρά και μόνο για την συμπαθητική ελληνική βερσιόν!

Διανομή: UIP 

Στις αίθουσες από 27.08.15