«Αγάπη, Αγάπη, Αγάπη» στη Μυστική Πρεμιέρα του 21ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας

Στην παραπάνω φωτό ο σκηνοθέτης Κώστας Ζαπας και μερικοί από τους συντελεστές της ταινίας με το Διευθυντή του Φεστιβάλ Ορέστη Ανδρεαδάκη. Καθιστός ο παραγωγός της ταινίας Γρηγόρης Αθανασίου.

Βράδυ Κυριακής στο κατάμεστο ΙΝΤΕΑΛ της οδού Πανεπιστημίου αποκαλύφθηκε ποια ήταν η μυστική πρεμιέρα του Φεστιβάλ. Σαν ταινία-έκπληξη προβλήθηκε η νέα ταινία του Κώστα Ζάπα «Αγάπη, αγάπη, αγάπη». Ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Ορέστης Ανδρεαδάκης ήταν εκεί για να αποκαλύψει στο κοινό τον τίτλο της ταινίας και να παρουσιάσει το δημιουργό της. Στην 5η του ταινία ο αβανγκάρντ σκηνοθέτης κάνει μια προσπάθεια να πλησιάσει ένα ευρύτερο κοινό χρησιμοποιώντας γνωστούς πρωταγωνιστές όπως η Αγγελική Παπαθεμελή, ο Ερρίκος Λίτσης, η Δήμητρα Χατούπη, η Νικολίτσα Ντρίζη αλλά και το supermodel Μάρα Δαρμουσλή. Λανσάρει επίσης έναν πρωτοεμφανιζόμενο νεαρό ηθοποιό τον Άγγελο Βαλέρα και βέβαια διατηρεί τον μόνιμο πρωταγωνιστή του Αντώνη Παπαδόπουλο.

Η «Αγάπη, αγάπη, αγάπη» είναι μια ιδιαίτερη ταινία, όχι ακόμη έτοιμη στην τελική της μορφή, οπότε προβλήθηκε σαν work in progress αφήνοντας το οριστικό αποτέλεσμα να κριθεί αργότερα. Όλοι οι συντελεστές αλλά και πολλοί καλεσμένοι ήταν εκεί. Εκεί ήταν και το Grand Magazine που φωτογράφισε οικοδεσπότες και καλεσμένους.

Ξεφυλλίστε το φωτογραφικό άλμπουμ παρακάτω και διαβάστε μια πρόσφατη συνέντευξη του Κώστα Ζάπα στο link

www.grandmagazine.gr/ngine/article/2582/kostas-zapas

Στη φωτό παρακάτω ο Κώστας Ζάπας, η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλειος Κωστέτσος που σχεδίασε τα κοστούμια!