Dimitra

Η Δήμητρα είναι 19 ετών, κατάγεται από τον Πόντο και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι τελειόφοιτη λυκείου και θα ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά ως αισθητικός. Αγαπάει το χορό, τη γυμναστική και λατρεύει τις γάτες.



5 στα 5


Ποιό ήταν το καλύτερο ραντεβού σου;

Ήταν αρκετούς μήνες πριν με το αγόρι που με ενδιέφερε και ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Το γεγονός ότι έχω χάσει πια επαφή μαζί του κάνει εκείνο το ραντεβού να φαντάζει τέλειο.


Σου αρέσουν οι άντρες που παίζουν βιντεοπαιχνίδια;

Δεν έχω πρόβλημα αρκεί να υπάρχει μέτρο, νευριάζω όταν βλέπω φίλους μου που φτάνουν σε σημεία εξάρτησης. Επίσης μου έχει τύχει να με καλέσουν σε συγκέντρωση και τελικά να καταλήξουν όλα τα αγόρια να παίζουν βιντεοπαιχνίδια αγνοώντας τελείως την ύπαρξη των κοριτσιών, αυτό είναι αρκετά ενοχλητικό.


Είσαι εθισμένη στα παπούτσια;

Σίγουρα μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν είμαι εθισμένη και το εντοπίζω στο γεγονός ότι δεν είμαι ακόμα οικονομικά ανεξάρτητη. Αν αποκτήσω την ανεξαρτησία μου ίσως αλλάξουν τα πράγματα.


Οι φίλοι σου είναι αγόρια ή κορίτσια;

Κατ' αρχήν θέλω να πω ότι δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους και γι' αυτό ο κύκλος των φίλων είναι πολύ μικρός. Έχω τρεις φίλες και έναν κολλητό.


Μπορείς να ζήσεις για μια μέρα χωρίς το facebook;

Το facebook λειτουργεί σαν ένα μέσο επικοινωνίας καταργώντας σε πολλές περιπτώσεις τα κινητά τηλέφωνα. Νομίζω ότι δεν μπορώ και το λέω αυτό γιατί εκεί ανταλλάσσω με τους δικούς μου ανθρώπους μηνύματα και σημαντικά νέα. Βέβαια αν σταματήσει να υπάρχει εννοείτε πως θα μπορώ να ζω χωρίς αυτό, όλα είναι θέμα συνήθειας.

 

Photographer: Nick Zacharopoulos

 

Model: Δήμητρα Λαζαρίδου

Make up artist: Thenia Kourti

Hair styling: Olympia Vlachodimou

Assistant: Vicky Stavrinina

Location: Κομμωτήριο Head Lines

Συνέντευξη: Alfa Zita Team

 

Ευχαριστούμε το κομμωτήριο Head Lines για τη διάθεση του χώρου και τη φιλοξενία.

 

Head Lines

Κωνσταντίνου Ωραιοπούλου 7 | Νέο Ηράκλειο

Τηλ.: 2102779890