Hello Adele!

Και εκεί που ο κόσμος είχε σταματήσει πια να αναρωτιέται που χάθηκε η μελωδική Βρετανίδα με τα υπέροχα μάτια και την ακόμη πιο υπέροχη βαθιά φωνή και είχε βαρεθεί να ακούει τρία χρόνια το Skyfall, έσκασε σαν βόμβα ένα κλιπάκι 30 δευτερολέπτων στο διάλειμμα του τηλεοπτικού X Factor UK την περασμένη Κυριακή, με ένα μικρό απόσπασμα από νέο υλικό.  Μόλις χθες ή ίδια η Adele επιβεβαίωσε την πολυαναμενόμενη επιστροφή της, αναφερόμενη στο νέο της άλμπουμ ως τη δουλειά της που ήρθε να καλύψει το χαμένο έδαφος αλλά και να αξιολογήσει σε νέα βάση όλα όσα πέτυχε αλλά και όλα όσα δεν κατάφερε να πετύχει, όλο αυτόν τον καιρό που απείχε από τη δισκογραφία αφού απλά «συνέβη η ζωή».  

Τρία χρόνια λοιπόν μετά το Skyfall” και τέσσερα μετά το πολυπλατινένιο άλμπουμ 21 που πούλησε περισσότερα από 27 εκατ. αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και μετά από δεκάδες διακρίσεις με βραβεία (Grammy, American Music Awards, Brit Awards, Oscar, Golden Globe) και ρεκόρ, η Adele παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι και ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου με τίτλο “25”.

Το πρώτο single λέγεται «Hello» και είναι μία μπαλάντα θλίψης και χωρισμού φορτισμένη συναισθηματικά με μια υπέροχη ερμηνεία της Adele. Αέρινο πιανιστικό τραγούδι με καταπληκτικά φωνητικά, που δεν ρισκάρει νεωτερισμούς, είναι αυτό που το παγκόσμιο κοινό της Adele περιμένει να ακούσει και να αναστενάξει. Τη σκηνοθεσία του ασπρόμαυρου video clip έχει αναλάβει ο μικρός θαυματουργός Καναδός Xavier Dolan που αν μη τι άλλο ξέρει να αναδεικνύει συναισθήματα

Το «25» θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.