Η Μαρία Τσαρούχα τώρα και σε «Αγάπης Χώρο»

Η Μαρία Τσαρούχα, ηθοποιός, σκηνοθέτης, ερμηνεύτρια, συγγραφέας και εκπαιδεύτρια, τώρα και εναλλακτική επιχειρηματίας! Με μια λιτή και λίγο «αφηρημένη» ανακοίνωση μας καλεί όλους στον «Αγάπης Χώρο» της.

«Αγαπημένοι μου φίλοι,

Σας προσκαλώ και σας περιμένω στον Αγάπης Χώρο! …Μη αναμενόμενος…Αλλά μπορεί και όχι για όσους με γνωρίζετε καλύτερα! Σας περιμένουν εκπλήξεις μοναδικές και ιδιαίτερες…περισσότερο όμως…μιας πρόταση νέας αντίληψης ζωής!

Με αγάπη,

Μαρία Τσαρούχα»

Βόρεια. Γειτονιά. Πράσινη γειτονιά. Ησυχία. "Αγάπης χώρος". ΣΑΒΒΑΤΟ, 7 ΝΟΕΜΒΡΗ. Εγκαίνια. Στοπ.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ είναι στις 16:00. Μέχρι τις 18:00, που θα μιλήσουν οι υπεύθυνοι του χώρου, Δημήτρης Παπαευαγγέλου, Μαρία Τσαρούχα, Δέσποινα Παλαμάρη, μπορεί ο καθένας από εμάς να εγκλιματιστεί, να νιώσει οικεία και να συμφωνήσει ότι το ζητούμενο στην τεράστια Αθήνα είναι να βρίσκεις εστίες Aνάσας.

Ακολουθεί εξειδικευμένο λεξιλόγιο:

Ο Δημήτρης, η Μαρία και η Δέσποινα θα μιλήσουν συγκεκριμένα για την ΑΓΙΟΥΒΕΡΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ HATHA YOGA, ΓΙΑ ΤΟ TANTRA, ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ METHOD ACTING ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΊΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΝΟΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΣΩΜΑΤΟΣ, ΨΥΧΗΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ.

Στον "Αγάπης χώρο", μυημένοι και μη θα βρουν ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένο, τεκμηριωμένο, που συνδυάζει τις δυτικές συνήθειες με την ανατολική φιλοσοφία. "Όλα αλλάζουν όταν εσύ αλλάζεις". ΣΎΝΤΡΙΨΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΌΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. Να ζήσεις, λοιπόν. Και το "ζω" εμπεριέχει αυτόματα και το θετικό πρόσημο.  Και επειδή υπάρχουν πολλές πιθανότητες η περιέργεια να οξυνθεί, στον "Αγάπης χώρο" θα πραγματοποιούνται και σεμινάρια με ειδικούς συνεργάτες και διατροφικές εκπλήξεις και προτάσεις και παιχνίδια ταντρικά.

Το παραπάνω σημείωμα επίτηδες είναι ελαφρώς...αφηρημένο για να λυθούν όσες απορίες γεννήθηκαν κατά την ανάγνωσή του το Σάββατο, 7 Νοέμβρη, την 311η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο.

Αυτά.

INFO

Διεύθυνση: Ναυάρχου Σαχτούρη 9, Μαρούσι, 15261.

Τηλ. επικοινωνίας: 6932755511